FacadeRens

Rens af murstens- og teglfacader Kun for professionelle

Når et murværk skal renses, er det vigtigt at have forstand på murstenstyper og fugerne, så afrensningen ikke gør mere skade end gavn på murværket. Dén viden har vi hos FacadeRens.

Når mursten og tegl bliver fremstillet, efterlader brændingen en såkaldt brændhud på stenene. Det er brændhuden, der giver stenen dens vejrbestandighed, og det er derfor vigtigt at denne ikke beskadiges fx ved afrensning.

Vi udfører professionel afrensning af murværk på baggrund af mange års erfaring med metoder, materialer og kemikalier, samt hvordan disse arbejder sammen = fuld tilfredshed hos vores kunder!

3 steps i rensning af murværk

Når vi renser murstens-/ og teglfacader arbejder vi i 3 steps; algebehandling, afrensning og til sidst imprægnering.

Læs herunder om de 3 steps;

Rens af murstens- og teglfacader - kun for professionelle-1

Alle afrensninger af murværk starter med en algebehandling. Algebehandling er et kemisk middel, som vi påfører din facade.
Midlet dræber algerne, som efterfølgende fjernes med hjælp fra regn og vind.

Når murværket er algebehandlet, skal det afrenses. En murstensfacade er en blød facade. Det betyder, at den ikke kan holde til højtryksspuling. Derfor afrenses murværk kemisk.

Afrensningen består af, at vi påfører det rette kemikalie til netop murstenene på din facade, hvorefter det vaskes ned ved at spule med varmt vand uden højt tryk.

Når dit murværk er renset for smuds og alger vil overfladen stå tilbage helt rå og sårbar. FacadeRens anbefaler, at du vælger at imprægnere murstenene. Så har de større modstandskraft over for snavs, atmosfærisk skidt, fugt og graffiti.

Nu er din murstens-/ eller teglfacade ren og flot igen. Og den fremstår præsentabel.

Skal vi hjælpe dig til flotte og rene murstensfacader, så skriv eller ring direkte til os.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Max Sibbern A/S
Facaderens på betonfacader

Det ser utrolig godt ud

FacadeRens har udført facaderens med børster, samt betonafrensning med hedvandsrenser for Max Sibbern A/S. Desuden har bygningen fået en omgang bygningsimprægnering, så resultatet holder

Læs mere »