FacadeRens

Grundigt og ordentligt arbejde går aldrig af mode...

Vi sætter en ære i at levere kvalitets arbejde til vores kunder – vi er først tilfredse, når du er!

Vores mange gode referencer afspejler vores måde at arbejde på. Vi er faktisk ret stolte over dem. De sidste ny kan du læse længere nede i nyhedsbrevet.

Uanset hvilken opgave vi hjælper dig med (facaderens, gulvrens, facadefolie, imprægnering, etc.), så vil vi altid vejlede dig om hvilken behandling, der passer lige netop til din opgave.

Hvis du overser noget i din forespørgsel til os, vil vi altid spørge ind til alle detaljer i opgaven. Det giver det bedste resultat i sidste ende. Hos os er arbejdet en tillidssag.

Vi er grundige i vores arbejde. Ja, nogle vil kalde os perfektionister 🙂

Vi arbejder med tilfredshedsgaranti – vi kører først når kunden er tilfreds. Og vi overgår helst vores kunders forventninger… 

Gulvrenseren er for alvor kommet ud at køre

Vores nye gulvrenser har været på en del opgaver på det seneste. 

FacadeRens tilbyder rens af næsten alle typer gulve inklusive quartz- og epoxygulve. Især quartzgulve er meget populære i nyt byggeri, udstillingslokaler og butikslokaler, da det er meget slidstærkt.

På trods af sine gode egenskaber kan quartzgulve komme til at se slidte og beskidte ud. Når du vælger FacadeRens til at rense dine gulve, bliver de med garanti næsten som nye igen.

2 gulvrenser opgaver + 2 meget tilfredse kunder

Herunder kan du se 2 gulvrenser opgaver, vi har været på. Der er desuden udtalelser fra 2 meget tilfredse kunder. Og dem er vi meget stolte af…

 

Triscan’s gulve i Brabrand er blevet som nye igen

Triscan i Brabrand havde oplevet at deres Quartz gulve gennem årene var blevet mere og mere sorte. Et Quartz gulv kan være meget svært at rengøre, hvis man fx spilder kaffe eller anden væske som sætter sig mellem de små sten i gulvet. Triscan mente derfor, at det var på tide at få renset gulvene i bygningen.

”Jeg har en kollega som havde lavet noget kampagne for det firma, som laver de her maskiner til afrensning af gulve. Dem kontaktede vi så, og fik at vide at de ikke selv rensede gulvene, men de havde en kunde de varmt kunne anbefale til at gøre det. Den kunde var så FacadeRens, og man må sige at de havde noget at have deres anbefaling i”

Sådan siger Jørn Kim Jensen, Servicekoordinator i Triscan.

Det bedste vi ved, er at overgå kundens forventninger

Hos FacadeRens gør vi alt hvad vi kan, for at vores kunder efterlades med en positiv oplevelse af vores service, hver gang. Det bedste vi ved, er når vi overgår kundens forventninger.

”Min overordnede oplevelse med FacadeRens har været fantastisk, de har overgået alle mine forventninger og vi føler at vi har fået et helt nyt gulv igen. Der kom to ufatteligt servicemindede mænd, med den indstilling at intet var umuligt. De fortalte hvad de gjorde, og vi følte os i trygge hænder under hele processen, mens de ellers kørte det selv. Hvis slangerne ikke lige rakte til det bagerste i bygningen, pakkede de bare bilen sammen og kørte om på den anden side, så det var virkelig god service”

Da Jørn blev spurgt til hvad han ville fremhæve ved besøget sagde han:
”Kvaliteten og serviceniveauet har været helt i top. De kom til tiden og der har virkelig intet været at sætte en finger på”

 

Kvartsgulvene hos J.N. Bech i Randers skinner igen

J.N. Bech i Randers har fået renset deres kvartsgulve, eftersom de ligesom mange af vores andre kunder, havde oplevet at deres gulve gennem årene var blevet sorte og snavsede – hvor snavsede de egentlig var blevet, fandt J.N. Bech først ud af under vores besøg.

Kvartsgulve er specielt svære at rengøre, eftersom gulvet består af små sten eller kvarts, hvori snavset sætter sig. Når først skidt og snavs falder ned mellem de små sten, er det ikke til at få renset ordentligt uden professionel hjælp, og til dette hjælper FacadeRens gerne.

Det er ikke første gang J.N. Bech anvender FacadeRens

Catarina fra J.N. Bech udtaler:

”Vi brugte FacadeRens for nogle år siden, da vi i 2017 skulle bygge til. Her kom de og rensede vores gamle facader, så de sammen med den nye tilbygning så nye ud igen. Vi var super tilfredse med resultatet, så da vi så det seneste nyhedsbrev om at de nu også tilbød at rense gulve, slog vi til.”
 

Først under besøget gik det op for Catarina fra J.N. Bech, i hvor stor grad gulvet trængte til en rensning

”Jeg var vildt imponeret over hvor tydeligt man kunne se forskellen, det var helt vanvittigt. Vi har før fået vores gulve renset, og det var denne gang meget mere tydeligt end det har været før. Det er som om det også har ændret luften, det har virkelig været rart at få renset”

J.N. Bech anbefaler FacadeRens

Catarina fra J.N. Bech siger at hun varmt kan anbefale FacadeRens til andre og at resultatet i sig selv er værd at fremhæve. Som hun siger: ”Det er næsten som om, at vi har fået et nyt gulv”

Triscan
J. N. Bech

Tag et kig på vores tidligere opgaver