FacadeRens

Fuld fart på 2014

FacadeRens har generelt oplevet en flot fremgang, og det er vi selvfølgelig glade for. Vi sætter stor pris på vores trofaste kunder, som i mange år har holdtfast i vores services, og den langvarige relation er noget, vi meget gerne vil bygge videre på. Samtidig er vi glade for at have kunnet og stadig har plads til at byde så mange nye kunder velkommen.

Det har været et helt forrygende forår hos FacadeRens, og det takker vi alle vores kunder for. Vi har blandt mange opgaver afsluttet 3. etape hos A. Enggaard på en byggesag for Dansk Supermarked. Efter alle tre etaper har vi afrenset byggeriet og imprægneret overfladerne, så de holder til vind og vejr.

I 2014 er Rune blevet en del af den faste stab i FacadeRens. Han deler rundhåndet ud af smil og godt humør, når han klarer opgaver hos vores kunder. Du har måske endda været så heldig, at du har mødt ham på din vej, ellers er der råd for det. Kig forbi vores hjemmeside www.facade-rens.dk og se, hvad vi kan tilbyde. Så kan det snildt være, at det er Rune, der kommer forbi og udfører arbejdet.

Har du kigget på din facade for nylig? Det er nemlig perfekt vejr til en algebehandling. Lige nu hvor den danske sommer sender sol og varme ned over os, skal facaderne have en god tur, inden efterårets mere ustadige vejr sender os alle inden døre. Gældene for din facade, er at en ren og algefri overflade altid er at foretrække.

Kontakt os allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi også ud til dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Havneholmen
Algebehandling

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

FacadeRens har endnu engang hjulpet Havneholmen, beliggende ved Sydhavn i København, med facaderens af bygningen. Facaderne på Havneholmen er udført i STO-facadepuds som tåler høj vejrbelastning, men som stadig

Læs mere »