FacadeRens

Alle mand på dæk!

Det danske vintervejr kan være en drøj omgang. Alt fra sne og slud til regn og storm kan få os til at skutte os og blive inden døre. Derfor er det så meget desto mere vigtigt, at du sikrer din bygning mod fugt- og vandskader, som på både den korte og lange bane kan føre gener med sig.

Ship ohøj

Står gulvet i din virksomhed under vand, er der kun et at gøre. Forsøge at minimere skaderne på materiel og inventar og så ellers få sat gang i en større redningsaktion. Vandet skal selvfølgelig suges op og der skal gang i affugterne i en ruf. Er det beskidt kloakvand, der stiger op gennem afløb og riste, kan det blive en ekstra ubehagelig oplevelse, som ender med lugtgener i lang tid efter skaden er sket.

Når først du kommer til at skulle have rengjort og renset gulvet, er du ganske givet ikke interesseret i mere vandpjaskeri. Så hvorfor ikke få gjort det med en maskine, som har et specielt lukket system, der gør, at du ikke skal bekymre dig om yderligere vandskader eller stænk som følge af rengøringen.

Brus og bobler

Nogle overfladebehandlinger bobler op og bliver til et tykt lag støv, som lægger sig på gulvet og hvirvler op, når du og dine medarbejdere går omkring på gulvet. Det øger generne og gør, at du ikke længere kan bruge dit areal, som du plejer. Her kan samme maskine benyttes til effektivt at suge støvet op og dermed komme dine problemer til livs.

På billederne kan du se netop sådan en skade, og hvordan FacadeRens’ specielle gulvrensemaskine tydeligt gør en stor forskel. Efterfølgende kan du igen behandle dit gulv, så det kan holde til dagligdagens slitage.

 

Hvis uheldet er ude

Kan det være en rigtig god ide, at du tilkalder professionel hjælp – du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på +45 7026 7520 for at høre mere eller aftale et møde.

Det kan du selv gøre

Står gulvet under vand, er der flere ting, du selv kan og bør gøre:

  • Red hvad reddes kan! Sørg for at fjerne møbler, kasser, varer og andet, som endnu ikke har taget den store skade og sæt det hele et tørt sted.
  • Sug vandet op hurtigst muligt. Her kan du bruge en vandstøvsuger, som kan lejes i de fleste byggemarkeder, eller du kan vælge at kontakte et professionelt firma, som har den rette ekspertise.

  • Find ud af, hvor skaden er opstået. Er det et vandrør, der er sprunget læk, kan der komme vand ind gennem fundamentet, op ad afløbsriste eller ind gennem vinduer/taget? Det gør det langt lettere at forebygge fremtidige skader.

  • Sæt affugtere op. De skal blive stående indtil gulv og evt. vægge er helt tørre. Du kan indstille affugterne til at stoppe af sig selv, når rummet har nået en vis luftfugtighed. Du skal også huske at lufte ud, mens affugterne arbejder. Det kan dog anbefales, at du får professionelle ud at hjælpe dig med at op- og indstille affugterne korrekt.

  • Kontakt forsikringsselskabet. Det er en god ide at fotodokumentere skaderne, så dit forsikringsselskab har noget at forholde sig til. Du skal også gemme evt. beskadigede møbler og andre genstande, ellers får du dem ikke dækket.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du bedst håndterer en vandskade, så kontakt omgående et professionelt firma. De kan hjælpe dig med at håndtere situationen bedst muligt.

Netop nu hos FacadeRens

Foråret lurer lige om hjørnet og vi har mange spændende opgaver i udsigt. Vi glæder os til at komme ud til både gamle og nye kunder og løse jeres opgaver. Vil du vide, hvorfor vores kunder anbefaler andre at benytte FacadeRens, så følg linket.

Vores specielle genbrugsmaskine skal ud at arbejde endnu mere i år, bl.a. skal vi  rense vægge og gulve i en lagerhal. Her får vi brug for den særlige skinne, som gør det muligt for os let at rense vægge. Skinnen opsamler det vand, der renses med, og dermed undgår vores kunde unødige vandstænk. Maskinen opsamler alt vand og genbruger det efter det har været igennem et særligt rensesystem. Får du jævnligt foretaget en gulvrens, bliver det samtidig lettere at vedligeholde gulvet i det daglige – og det betyder at dit gulv ser mere indbydende og flot ud i længere tid.

Det varer ikke længe inden vi igen kan begynde at rense facader og her har vi fået en spændende opgave med at rense en facade i STO facadepuds. Du kan læse mere om, hvordan vi renser facader lige her.

Påtænker du at lægge nyt tagpap på et eksisterende tag af samme materiale? Vi kommer gerne og afrenser det eksisterende tagpap inden der bliver lagt et nyt tag ovenpå. Så slipper du for problemer med, at det nye tagpap efterfølgende slipper, fordi det gamle tagpap har været beskidt og gjort, at det nye tagpap ikke kan hæfte ordentligt.

Hav nu en rigtig god februar – vi glæder os til at høre fra dig!

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Algebehandling hos Danish Crown
Algebehandling

Algebehandling for Danish Crown

På billederne kan du se, hvordan FacadeRens algebehandler facader, solafskærmning og flisebelægning for Danish Crown. Solafskærmningen afrenses manuelt med bløde

Læs mere »