Facaderens af alle overflader

Trænger din facade til en grundig afrensning, men ved du ikke helt, hvilken behandling, der vil forlænge levetiden for afrensningen og din facades overflade? Når du vælger FacadeRens får du altid korrekt vejledning om, hvilken behandling der passer bedst til din facade. Hos os er facaderens nemlig en tillidssag og du skal have det bedste resultat.

FacadeRens tilbyder facaderens og facadevask af alle overflader.

Facaderens - hvordan og hvorfor?

Når du kontakter os, vil vi i første omgang undersøge den facade, der skal renses. Det er nemlig facadens overflade, type og vedligeholdelsesvejledninger, som sammen med vores tidligere erfaringer afgør, hvilken slags facaderens vi vælger at benytte.

Inden for de første timer laver vi derfor en opstartsprøve, et såkaldt referencefelt. Herefter kan du bedømme resultatet og se, hvordan det endelige resultat vil kunne se ud, hvis du vælger FacadeRens til at udføre din facaderens. Vi sørger for at afstemme forventninger omkring renheden af overfladen med dig, så du får det ønskede resultat. Samtidig vil du opleve at spare penge ved den rigtige opstart – for os er den bedste facaderens altid den, hvor kunden bliver glad.

Vi kan hjælpe med

Rensning af mursten

Rensning af betonfacade

Facaderens på Steni-facader

Rensning af fredede bygninger

Facadevask

Graffitirens

Hvad skal jeg vide om facaderens?

Når du skal beslutte dig for rens af facaden, er det vigtigt at vide, at der findes mange forskellige typer facadebeklædning, -udsmykning, -hårdhed og -materialevalg. Som udgangspunkt følger vi altid producentenst vedligeholdelsesvejledninger for en given overflade, medmindre vi aftaler andet. I det følgende beskriver vi de metoder, FacadeRens har erfaring og stor succes med at benytte til facaderens.

Alle glatte overflader som stenipladeraluplader og stålplader rengører vi altid ved at vaske med bløde børster og håndkraft, jf. producenternes anbefalinger. Har vi i fællesskab valgt at benytte kemikalier, er det vigtigt, at afrensningen begynder nedefra, for ellers vil du opleve, at der kommer striber, som ikke kan fjernes. Oftest kan en algebehandling løsne smuds forud for vask med børster. Hvis du har valgt en anden afrensningsløsning til ovennævnte materialer, skal du være opmærksom på, at overfladen kan tage skade og bagefter vil være mere modtagelig for skidt.

Hvad gør I helt præcist?

Hedvandsrensning kan foregå mellem 70-300 bars tryk, som kaldes for hhv. lav- og højtryksrensning, dog kan højtryksrensning også foregå med koldt vand. Hos FacadeRens anvender vi næsten altid ca. 90 grader varmt vand, når vi renser og rengør facader. Alternativt kan tør eller våd sandblæsning benyttes til fx at fjerne gammelt puds. Her skal du være opmærksom på, at sandblæsning er hårdt ved facaden. JOS-afrensning er en metode, der anvendes til meget nænsom afrensning. Her benytter vi kalk, dolomitkorn eller glaspulver som blæsemiddel. Hvis din overflade har været udsat for højtryksrensning eller sandblæsning er det nødvendigt med en efterbehandling, fx imprægnering eller filtsning og maling.

Når du vælger FacadeRens, behandler vi altid overfladen med et algedræbende middel. På den måde sidder der ikke rødder fra algerne tilbage i facaden efter endt behandling. Med en algebehandling vil din facade holde sig pæn i længere tid efter en facaderens. Generelt anbefaler vi, at du algebehandler 1-2 gange årligt for det bedste resultat.

Betonfacader afrenses med højtryksrenser med koldt eller varmt vand, vi benytter 0-300 bar i tryk og 0-130 grader varmt vand. Murstensfacader afrenses med en kemisk pasta, da mursten ikke kan tåle højtryksrensning. Her kan du benytte alkutex-facaderens til at opnå et godt resultat. Rensepasta kan også benyttes til skilteskygger på betonfacader, da det renser i dybden og efterlader facaden pæn og ensartet. Aluminiums- og stålfacader påføres først et algemiddel, hvorefter vi benytter vores kalkfrie vandanlæg og teleskopbørster til at afvaske facaden. Vandet er renset for kalk og andre mineraler. På den måde undgår du striber eller en hinde på facaden. Samtidig er det en miljøvenlig metode, som mindsker vandforbruget i forhold til brug af højtryksrenser. Risikoen for indtrængning af vand og dermed vandskader minimeres ligeledes, da trykket på vandstrålen er lavt.

Når FacadeRens har renset din facade, vasker vi facadens vinduer og -karme med vores kalkfrie vandanlæg. I den forbindelse anbefaler vi, at facaderensen passes ind med jeres almindelige vinduespudserordning. Så har du en flot og præsentabel facade.

Kontakt os allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi forbi og giver dig et godt tilbud rens af din facade. FacadeRens kører i hele Danmark.

Tag et kig på vores tidligere facadeopgaver

LightHouse Aarhus Ø – FacadeRens afrenser Aarhus’ nye vartegn

FacadeRens har hjulpet LightHouse i Aarhus med at komme facadernes alger til livs. Aarhus nye vartegn står nu igen som nyt.

BESTSELLER på havnen i Aarhus anbefaler FacadeRens

BESTSELLER på havnen i Aarhus har fået algebehandlet deres facader. De blev utrolig glade for resultatet og anbefaler FacadeRens til andre.

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

Hos Havneholmen trængte facaderne igen til en facaderens. Havneholmen har benyttet FacadeRens gennem de sidste 5-6 år, til at holde facaderne hvide og frie for alger.