FacadeRens

STO-facader står igen som nye i Skanderborg

FacadeRens blev bestilt til at rense 12 år gamle facader af STO-facadepuds på Kongefolden i Skanderborg, der var hårdt angrebet af alger. Vi udførte:

  • Opgaven: Afrensning af facader med STO-facadepuds med hedvandsanlæg med lavt tryk
  • Bygningen: 1 boligblok med to opgange og 28 lejligheder

Det var vigtigt, at afrensningen var grundig, da facaden skal repareres efterfølgende. Et andet firma havde tidligere været ude og forsøge sig med koldvandsrensning uden at skabe tilfredsstillende resultater.

Hos FacadeRens har vi et dybdegående kendskab til facadepuds, og derfor ved vi, at hedvandsrensning er den mest effektive og skånsomme måde at gøre facaderne flotte igen. FacadeRens’ erfaring med pudsede facader gjorde, at vi kunne løfte opgaven, hvor andre ikke kunne.

Forventningsafstemning og ærlig dialog giver den bedste oplevelse

God service starter med god og ærlig dialog – og dét er noget, vores kunder sætter pris på. På Kongefolden i Skanderborg forklarede Jan Bøcker Johansen, Formand for ejerforeningen, at facaderne havde nogle afskalninger i overfladen.

Jan fortæller: ”Vores facade havde en tendens til at lave lidt afskalninger, Mikael fortalte, at det ikke kunne undgås, at de faldt af og blev større, og vi fik en god snak med folkene, som kom ud og skulle udføre opgaven, om de steder, hvor der ville komme afskalninger på facaden”.

Afskalningerne skyldes luftlommer i pudset, som stammer fra opførslen af bygningen. Omkring hele processen fortæller Jan:

”Vores oplevelse med FacadeRens var utrolig god! Jeg har fået svar på de spørgsmål, jeg havde. Og jeg har fået uddybende forklaringer med information, som jeg ikke var klar over – både på telefon og af de folk, som var ude og udføre opgaven.”

Det er den slags service, vi altid stiler efter hos FacadeRens.

Jan Bøcker Johansen: Bygningen fremstår som ny

Med god dialog kommer man langt, men hos FacadeRens leverer vi også resultater! Jan uddyber:

”Resultatet er sådan, at bygningen fremstår stort set som nybygget som for 12 år siden. Den har faktisk ikke fremstået så flot siden. STO har småsten i, som glimter lidt, og den glans er kommet tilbage igen!”

”Det er en hedvandsafrensning, der er blevet foretaget, til en konkurrencedygtig pris. Og så vil jeg gerne fremhæve den gode dialog”

Det er vi selvfølgelig stolte af.

Har du et lignende projekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra FacadeRens, så kan du kontakte os her.

Tag et kig på vores tidligere opgaver