FacadeRens

Gulvrens uden produktionsstop

Det går stærkt i lang de fleste danske produktionsvirksomheder. Indenfor er udstyret i orden og medarbejderne er dygtige til deres arbejde. Men hvad med gulvene?

Rene gulve uden produktionsstop

Du behøver ikke skrue ned for produktionen eller antallet af besøgende kunder, selv om dine gulve skal renses. Det kan sagtens lade sig gøre alligevel. Og det gør en masse godt for både førstehåndsindtryk og dine gulves holdbarhed.  

Fordel arbejdet

I juni påbegynder vi afvaskningen af 5000 m2 betongulve for Cyproc, som producerer gipsplader. Netop her fordeler vi arbejdet ud over 5 weekender, så de ikke skal stoppe deres produktion. Men de skal heller ikke leve med beskidte gulve mere.

Hos FacadeRens har vi fuld forståelse for, at vores kunder ikke kan sætte alt i bero, mens vi arbejder. Derfor er vi meget fleksible. Ring på 7026 7520 og hør nærmere om, hvilken løsning vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

 

Nyt fra FacadeRens

Vi er netop blevet færdige med flere opgaver, bl.a. er 3600 meter tagrender renset på 11 boligblokke nu klar til både sommerregn og efterårsstorme. Desuden er facaderne på de 11 boligblokke også vasket ud mod haven, så beboere og gæster kan nyde udsigten mens de griller, leger og nyder solen.

Her i juni har vi flere spændende opgaver, bl.a. skal vi rense tyggegummi af 2000 m2 på Strøget i Randers. Det gør en stor forskel for både fodgængere og alle de besøgende i butikkerne, at gaden er ren og pæn. Det samme kan dit gangareal blive, hvis lidt for mange har ’tabt’ deres tyggegummi foran din butik.

Hos T. Hansen trængte administrationsbygningen til mere end en enkelt kærlig hånd. Det sørgede vi for … og den historie får du næste gang.

Tag et kig på vores tidligere opgaver