FacadeRens

Kemisk afrens af mursten

Ser din gamle murstensfacade træt og misfarvet ud? Så kan det være, du overvejer, om du skal have renset den med kemi. Her skal du være opmærksom på at ikke alle gamle facader kan tåle kemisk rengøring og afrensning.

Når du kontakter FacadeRens, vil vi altid komme ud og besigtige din facade og derefter anbefale dig den bedste måde at rengøre den på. Det kan være med børster, vandsivning, våd sandblæsning eller kemi.

Kemisk murstensrens – hvordan og hvorfor?

Der findes en række muligheder for at afrense sin facade, hvis den er begyndt at se trist og misfarvet ud. Du skal være opmærksom på, at der vil være en vis risiko forbundet med at rengøre en gammel facade. Derfor laver vi altid et referencefelt, så du kan se det endelige resultat, inden vi går i gang med at rense hele facaden.

Hvad skal jeg vide om murstensrens?

Når din murstensfacade begynder at få misfarvninger ses det fx som sorte partier steder, der ligger i læ for sivende regnvand. Det kan på sigt skæmme en flot murstensfacade, men det kan også tilføre lidt patina, som klæder mange gamle bygninger.

Er du træt af misfarvningerne, har du brug for professionelle, som kan rådgive og vejlede dig om det rigtige valg af afrensning.

Kontakt FacadeRens allerede i dag og få kompetent vejledning omkring afrensningen af din facade. Ring på +45 7026 7520, så kommer vi forbi og hjælper dig med at vælge den rigtige metode.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »