FacadeRens

Træffer du det lovlige valg?

Når du skal have algebehandlet dine udendørs arealer og din facade, træffer du så det lovlige valg? Ved du, hvilket algebehandlingsmiddel det firma, du benytter dig af, bruger? Der er nemlig store konsekvenser ved ikke at benytte det eneste lovlige middel på det danske marked.

Kan du selv gøre noget? Ja, bestemt. Du kan i hvert fald hurtigt spotte, om det algemiddel, der bliver brugt er lovligt eller ulovligt. Mens det lovlige AlgeFri N ligger som en mælkehvid hinde på overfladen, skummer de ulovlige midler op, ligesom shampoo. Skummet kommer af, at midlet reagerer på algerne og det er ikke ualmindeligt, at skummet løber ud over tagrenden. Årsagen er indholdet af benzalkoniumklorid, som er meget giftigt for miljøet og især organismer, som lever i vand. Det påvirker med andre ord miljøet voldsomt.

Der er ikke længere nogen god grund til at benytte de ulovlige midler, for AlgeFri N er mindst lige så effektivt. I nogle tilfælde, hvor algevæksten er særligt udpræget, kan det tage en smule længere tid, men resultatet er som oftest også flottere og mere holdbart med det godkendte algemiddel. Endelige kan det være en smule mere omkostningsfuldt, men det er stadig en billig pris at betale for at beskytte miljøet.

Du kan selv gøre noget for at sikre, at det firma, du får til at algebehandle dine overflader, ikke bruger ulovlige algemidler. Hvis du insisterer på, at firmaet benytter AlgeFri N, det eneste algemiddel på markedet, som er godkendt af Miljøministeriet, er du med til at beskytte miljøet. Du kan blive endnu klogere på AlgeFri N lige her.

Hos FacadeRens benytter vi udelukkende AlgeFri N, så her slipper du for bekymringer, får en flot ren overflade og skåner samtidig miljøet.

 

Skal du med i slutspurten?

Det er ved at være sidste chance, hvis din facade og dine udendørs arealer skal nå at få en omgang algebehandling i år. Så snart nattefrosten sætter ind, kan det ikke længere betale sig for dig at få overfladerne algebehandlet – og så er du nødt til at vente til foråret.
Du kan nå det endnu, hvis du ringer til os allerede i dag. Vi kører i hele Danmark og kommer også gerne forbi lige netop din virksomhed.

Netop nu hos FacadeRens

Netop nu renser vi en facade der udelukkende består af Steniplader. Når vi håndterer denne type afrensningsopgaver, overholder vi altid producentens anbefalinger. Derfor renser vi Steniplader med børster og håndkraft, for de kan ikke tåle højtryksrensning. På den måde sikrer vi, at vores kunde ikke får problemer med vand i den bagvedliggende konstruktion, hvilket sker, hvis man renser Steniplader med højtryksspuler. Samtidig betyder den nænsomme tilgang, at alt skidt fjernes og det giver vores kunder et flottere og mere vedvarende slutresultat.

Trænger din Steniplade-facade også til en kærlig omgang? Vi svinger hellere end gerne børsten og sørger for, at din facade også holder sig flot i længere tid. Vi har mange års erfaring med netop rengøring af Steniplader – så du kan trygt kontakte os for yderligere information.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algerens

børstevask af boeing 272
Algebehandling

Rens af Boeing 727

I september 2013 fik FacadeRens en ganske unik opgave, hvor vi blev hyret til at rengøre et af Stillings vartegn,

Læs mere »