FacadeRens

Miljørigtig algebehandling der virker

Det er faktisk muligt at opnå et rigtig godt resultat med en miljørigtig algebehandling. Langt hen ad vejen er det op til dig, der køber ydelsen, at sørge for, at din algebehandling ikke skader miljøet. Det kan du gøre på flere måder. Men det hele begynder med at være vågen og opmærksom, når du vælger leverandør af ydelsen.

Algebehandling skal ikke gå ud over naturen

I Danmark er lovgivningen på området skruet sådan sammen, at du faktisk ikke burde kunne støde på nogle, der benytter andet end det ene middel på markedet, som er godkendt til brug. Og det er meget nemt for dig at se, om din leverandør rent faktisk også benytter algemidlet AlgeFri N.

Skummer midlet, når det bliver sprøjtet på tag eller facaden? Så er det ikke det godkendte mærke. Hvis din leverandør benytter AlgeFri N, vil overfalden dækkes af en mælkehvid hinde. Det er fordi midlet ikke indeholder benzalkoniumklorid, som er giftigt for miljøet og alle organismer, der lever i vand.

Lovlig og effektiv algebehandling

Det kan godt være, at de skummende produkter i første omgang ser ud til at virke bedre end det lovlige algemiddel. Men du skal ikke lade dig snyde. Ligesom med tandpasta, er det ikke skummet der afgør, om du slipper for huller i bisserne. Det er derimod hvor ofte, du børster tænder med et godt produkt – og det samme gælder ved algebehandling.

Har du en overflade, hvor algerne har haft frit spil i flere år, tager det måske lidt længere tid, inden du kan se en effekt af algebehandlingen. Til gengæld er resultatet oftest flottere og mere holdbart, hvis du vælger en leverandør, der benytter AlgeFri N. De økonomiske omkostninger er næsten ens, men med det rigtige algemiddel er du med til at beskytte miljøet. Det tæller alt sammen!

Nyt fra FacadeRens

Royal Unibrew læsker hvert år utallige ganer med deres flydende guld. De havde brug for vores hjælp, da facaden trængte til en ordentlig omgang afvaskning. Nu kommer den atter til sin ret. Flere andre facader, både store og små, har fået sig en algebehandling, så de er klar til endnu en våd sæson.

Heldigvis skinner solen på os alle lidt endnu, og det er bestemt ikke for sent at bestille en omgang algebehandling eller facaderens. Faktisk er det lige præcis nu, du skal gøre det, så du kan nå at komme med i efterårets planlægning.

Ring til os på +45 7026 7520 – så finder vi en tid i kalenderen til din bygning. Hvis du vil have en prøve på vores færdigheder, laver vi gerne et referencefelt på din facade, så du kan se, hvad en grundig omgang facaderens kan gøre af underværker.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med algebehandling

Dalgashus Facaderens
Algebehandling

Facaderens for Dalgashus

Dalgashus er et stort indkøbscenter, der ligger i hjertet af Herning. Ud over indkøbscenteret huser Dalgashus også både lejligheder, kontorer

Læs mere »
KJ Værktøj
Algebehandling

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling: Direktør Kristian

Læs mere »