FacadeRens

GulvRens fra FacadeRens

Vi tilbyder nu også gulvrens af næsten alle typer gulve, specielt quartz- og epoxygulve.

Især quartzgulve er meget populære i nyt byggeri, udstillingslokaler og butikslokaler, da det er meget slidstærkt. På trods af sine gode egenskaber kan quartzgulve komme til at se slidte og beskidte ud.

Når du vælger os til at rense dine gulve, bliver de med garanti næsten som nye igen.

Dine gulve udsættes for mange forskellige former for slitage, både ved brug og når der trækkes skidt og snavs med rundt. Derfor kan selv hårdføre gulve begynde at se slidte ud, selv om de måske ikke er særligt gamle.

Gulvrens – hvordan og hvorfor?

Gulve i butiksarealershowrooms og virksomheder med mange besøgende skal helst se indbydende og rene ud, hele tiden. Er det ikke længere nok at vaske dem med vand og sæbe, bør du overveje, om det ikke er på tide med en grundig omgang gulvrens, der går i dybden.

Skånsom gulvrens uden vandsprøjt

FacadeRens afrenser gulve med et specielt lukket system, som gør at du ikke skal bekymre dig om vandsprøjt og efterfølgende skader på interiør, vægge eller andet. Dine gulve bliver rengjort i dybden og fremstår efterfølgende flotte og velholdte. I det daglige kan dette resultat vedligeholdes med almindelig rengøring og en årlig eller halvårlig dybderens.

Lyder dette interessant? Så tag et kig på før/- efter billederne og filmen herunder…

Vil du have et tilbud på gulvvask?

Kontakt os herunder og få et uforpligtende tilbud på gulvvask

Seneste gulvrens projekter

Herunder er der udtalelser fra tilfredse kunder, hvor vi har dybderenset deres gulve. Blandt andet i en Fri Bike Shop butik samt hos et stort transportfirma, hvor der var spildt olieholdigt væske på gulvet.

 

Fri Bikeshop i Billund benytter sig igen af FacadeRens

For ca. 6 år siden stod Fri Bikeshop i Billund i nogenlunde samme situation, som de stod i for nyligt. Deres Quartz gulve var gennem årene blevet mere og mere sorte at se på, grundet det snavs der havde sat sig i stenene. Derfor valgte de at tage kontakt til FacadeRens, præcis som de gjorde for 6 år siden.

Michael Therkildsen, Fri Bikeshop Billund
”Vi valgte at kontakte FacadeRens igen, fordi vi var rigtig godt tilfredse med resultatet første gang vi fik renset vores gulve af dem. Det er snart 6 år siden det blev gjort sidst, og nu trængte det igen, derfor var det helt oplagt at tage fat i FacadeRens igen.”

FacadeRens anvender nye og snavsopsamlende maskiner

Når du får renset dit gulv af FacadeRens, kan du være sikker på at vi anvender maskiner og udstyr der kan klare opgaven til UG. Vores nye gulvrenser er vand- og snavsopsamlende, hvorfor vi kan rense gulvene i en fin butik som Fri Bikeshop i Billund, uden at det hele bliver snavset til. Hvis ikke der gøres brug af det rigtige udstyr, kan indendørs rensning af gulve, hurtigt svine mere end nødvendigt.

 

Rensning af Confalt® gulve hos dansk fragtfirma

Med daglig på- og aflæsning, udsættes stålramperne og Confalt® gulvene hos et stort fragtfirma for lidt af hvert. Grundet et spild, så de sig nødsaget til at søge hjælp hos en specialist, der havde forstand på rensning af netop disse gulvtyper.

Lars Morbech Clausen fra kunden udtaler:
”Jeg snakkede tilfældigvis med en medarbejder fra et stort dansk materieludlejningsfirma. Der fik jeg nævnt at jeg skulle bruge en der havde maskineriet til at rense de her gulvtyper. Sjovt du siger det, sagde han, for han kendte lige den rette til opgaven. De havde nemlig tidligere haft rigtig gode erfaringer med FacadeRens, og kunne derfor varmt anbefale dem til os”

Bjarne gik professionelt og struktureret til værks

Om opgavens udførsel nævner Lars også at han var imponeret over hvordan Bjarne fra FacadeRens gik struktureret til værks.
”Der blev gået struktureret til værks, og det var tydeligt at Bjarne havde styr på opgaven. Han havde det nødvendige udstyr i form af maskiner og mandskab, så overordnet set har det været en positiv oplevelse. Vi vil absolut gøre brug af dem igen”

 

Kontakt FacadeRens hvis du ønsker et tilbud på rensning af dit gulv

Står du med et gulv der trænger til at blive renset, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi brænder for vores fag, og tør godt at kalde os blandt de absolut bedste i branchen.

Med venlige hilsner
Facade-Rens.dk

Tag et kig på vores tidligere opgaver med gulvvask

Dybderens af quartzgulve hos Wurth
Gulvrens

Dybderens hos Würth

I 2013 kontaktede Würth FacadeRens da de havde behov for at få dybderenset deres quartzgulve i butiksarealet. Stor slitage havde

Læs mere »