FacadeRens

Godt nytår fra Facade-Rens.dk

2020 er ovre – og sikke et år… Ud over at hverdagen er blevet ændret hos mange mennesker (og os), så har vi stadig været igang med store og små projekter. Læs mere om dem længere nede i mailen.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder, samarbejdspartnere, ansatte, modtagere af nyhedsbrevet og kontakter et godt nytår.

Vi ser frem til et lidt mere “normalt” 2021.

Herunder er der lidt om 2020 projekterne:

LightHouse Aarhus Ø – FacadeRens afrenser Aarhus’ nye vartegn

FacadeRens har hjulpet LightHouse i Aarhus med at få den flotte og markante bygning med 9 etager og 125 lejligheder på Aarhus Ø, til at fremstå som ny igen. LightHouse stod med den udfordring, at algerne havde taget til på bygningens fiberbetonfacader, og det var derfor tid til at få renset facaderne.

FacadeRens har stor erfaring med afrensning af fiberbeton

Da facaden var rengjort på LightHouse udførte vi efterfølgende en imprægnering af overfladen. Imprægneringen hjælper med at holde det pæne resultat længere og beskytter facaden mod fugt. Vi kommer til at vedligeholde facaden fremover, med en årlig algebehandling.

Læs mere om opgaven her og læs hvad den tilfredse kunde udtaler her

Facaderens på Hotel Cabinn Vejle

Med en formidabel udsigt sidst i februar over Vejle by fik Hotel Cabinn flotte og præsentable facader igen.
Skønt vejrguderne var imod os, fik vi både algebehandlet og afrenset facaderne, så de fremstår som nye igen.
Husk at vi i øvrigt vasker denne slags facader med børster og varmt vand, der er den mest skånsomme behandling. Ingen opgave er for svære for os – du må gerne teste os 😉

Med venlige nytårshilsner
Facade-Rens.dk

Tag et kig på vores tidligere opgaver