FacadeRens

Der står en mand i en lift på en tømmerflåde

De allersidste facader på Havneholmen i København er nu renset. Det var en opgave der bragte os på gyngende grund – bogstaveligt talt. Afrensningen krævede noget helt andet udstyr, end vi er vant til – for mange af Havneholmens facader vender nemlig ud mod vandet. Og de facader er svære at komme til – men ingen opgave er helt umulig for os.

Sommerudfordring

Derfor kommer vi  med en sommerudfordring: Har DU en overflade – et gulv, tag eller en facade – der har mistet gnisten? Du kan udfordre os og vores evner – du skal bare ringe, så kommer vi forbi og ser på udfordringen. Du får et godt tilbud – og et resultat du kan være mere end tilfreds med.

Og så er der vist kun tilbage at ønske vores kunder, samarbejdspartnere og læsere en rigtig god sommer!

Vil du have fat i os, inden du selv går på ferie? Ring på 7026 7520 – vi ses i det danske sommerland!

Nyt fra FacadeRens

Sidste gang lovede vi dig historien om T. Hansen og deres administrationsbygning. Den er beklædt med kalksten, som med tiden har fået en hård medfart i det danske vejr. Opgaven blev løst til topkarakter – vi drister os til at sammenligne os 12-tals-pigen lige i det her tilfælde.

Joan Johansen hos T. Hansen siger om oplevelsen: ”Jeg vil helt bestemt anbefale FacadeRens til andre. Vi har fået super god behandling, og de har udført et pænt stykke arbejde. Behandlingen blev udført forsigtigt og grundigt og der blev taget hensyn til vores kunder og medarbejdere.”

Læs resten af historien her

Tag et kig på vores tidligere opgaver