FacadeRens

Den store julerengøring

Vi har taget et grundigt kig på vores hjemmeside og har haft støvekosten fremme for at gennemføre en ordentlig omgang julerengøring. Nu er der ryddet op, smidt ud og flyttet rundt på indholdet, så hjemmesiden er endnu mere brugervenlig. Vi har inddelt den i tre overordnede kategorier:

Det skulle gerne gøre det let for dig at manøvrere rundt på siden og hurtigt finde det, du leder efter. Ja, faktisk skulle du helst slet ikke have brug for at lede. Lige nu er der stadig et par tomme sider, men det varer ikke længe, inden de også er fyldt med information og billeder.

Der må blogges …

Som i enhver god julekalender, er der stadig et par låger, som vi ikke har åbnet (helt) endnu. Du kan bl.a. se frem til vores nye blog, som kommer til at  komplementere vores nyhedsbrev. Her får du tips, tricks og nyheder serveret løbende, og du bestemmer helt selv, hvad du vil læse og hvornår.

Del den gerne med andre, som du mener kunne få noget ud af at læse med. Den bliver skudt rigtig i gang til januar, så det er med at holde øje med hjemmesiden. Har du ideer til, hvad vi skal have med af emner i bloggen – som selvfølgelig har relevans for vores arbejde – så er du mere end velkommen til at skrive til os på Facebook eller Linkedin.

Glædelig jul!

Mens 2014 går på held, vil vi benytte lejligheden til at takke alle vores kunder, samarbejdspartnere og netværk for det år, der er nu går på held. Det har i sandhed været et år med mange spændende opgaver, som har sendt os land og rige rundt.

Netop nu bliver vores maskiner serviceret, så vi kan være klar til udrykning i foråret, eller når du har brug for at få renset tagrenderne, så du slipper for istapper, vandskader og andet, som ikke ligefrem emmer af julefred– det er ikke for sent at få det gjort!

Har du fået renset din facade eller anden overflade? Så anbefaler vi, at resultatet vedligeholdes med en algebehandling – du kan læse mere om algebehandling her. Kontakt os nu, så får du en skarp pris på en abonnementsaftale – ring på +45 7026 7520.

Alternativt kan du vælge at få din bygning imprægneret, så den holder sig flot længe – læs mere om imprægnering her.

Netop nu hos FacadeRens

Selv om julen står for døren arbejder vi stadig på højtryk for at servicere vores kunder – også her er der gang i rengøringen! En af de mere specielle opgaver er et kældergulv, som vi har renset efter en vandskade. Malingen på gulvet var ’kogt op’ og havde efterladt et tykt lag rødt støv. Vi bruger vores specielle gulvrenser til at få renset det hele af, så gulvet kan bruges igen.

Vi har lige fået en ordre i bogen på dybderens af gulvet i bunden af en elevator. Her er der løbet en masse olie ud, som ligger og breder en ubehagelig lugt i hele opgangen. Igen skal vi have gang i vores specielle gulvrenser med sug, så vi kan sørge for, at olie og lugt forsvinder.

Har du et gulv, som trænger til en grundig gulvrens, måske fordi der er sket en skade, så kontakt os på +45 7026 7520 i dag og få en aftale i kalenderen med os.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

KJ Værktøj
Algebehandling

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling: Direktør Kristian

Læs mere »