FacadeRens

Afrensning af STO-facader er et af vores specialer

I de senere år er STO-facader blevet meget populære løsninger til nye domicilbygninger og boligforeninger. STO-facader kræver en særlig behanding, både når de renses og algebehandles.

En STO-facade har en finish som mest består af mineraler, fx marmor, kvarts og kalksten. Når facaden trænger til at blive renset eller algebehandlet betyder det en del for behandlingen. FacadeRens har stor erfaring med at arbejde med STO-facader.

Herunder kan du læse om vores 2 seneste opgaver med at rense/algebehandle STO-facader, hvor kunderne har været ovenud tilfredse.

…. OG hvis du scroller helt ned i bunden, kan du se vores seneste reklamefilm 🙂

STO-facader står igen som nye i Skanderborg

FacadeRens blev bestilt til at rense 12 år gamle facader af STO-facadepuds på Kongefolden i Skanderborg, der var hårdt angrebet af alger.

➖ VI UDFØRTE ➖
Opgaven: Afrensning af facader med STO-facadepuds med hedvandsanlæg med lavt tryk 
Bygningen: 1 boligblok med to opgange og 28 lejligheder 

Et andet firma havde tidligere været ude og forsøge sig med koldvandsrensning uden at skabe tilfredsstillende resultater.

➖ FORVENTNINGSAFSTEMNING OG ÆRLIG DIALOG GIVER DEN BEDSTE OPLEVELSE ➖
Formanden for Ejerforeningen fortæller: ”Vores facade havde en tendens til at lave lidt afskalninger, Mikael fortalte, at det ikke kunne undgås, at de faldt af og blev større, og vi fik en god snak med folkene, som kom ud og skulle udføre opgaven, om de steder, hvor der ville komme afskalninger på facaden”.

Det er den slags service og ærlig dialog, vi altid stiler efter hos FacadeRens.

➖ BYGNINGEN FREMSTÅR SOM NY ➖
Med god dialog kommer man langt, men hos FacadeRens leverer vi også resultater!

Når murværket er algebehandlet, skal det afrenses. En murstensfacade er en blød facade. Det betyder, at den ikke kan holde til højtryksspuling. Derfor afrenses murværk kemisk.

Afrensningen består af, at vi påfører det rette kemikalie til netop murstenene på din facade, hvorefter det vaskes ned ved at spule med varmt vand uden højt tryk.

Læs mere om opgaven her

Facadebehandling af Havneholmen på Sydhavn

👍100% tilfreds kunde – Havneholmen på Sydhavn 👍

FacadeRens har endnu engang hjulpet Havneholmen, beliggende ved Sydhavn i København, med algehandling af bygningen. Også her er facaden opført i STO-facadepuds – et af vores specialer.

➖ Efter 5-6 års samarbejde er vi stadig 100% tilfredse ➖
”Vi har haft et tæt samarbejde med FacadeRens de sidste 5 til 6 år, og vi har alle dage været 100% tilfredse med udførelsen af opgaverne, som vi har med deres rådgivning på området”

Det fortæller Henrik Nielsen som er ejendomsinspektør på Havneholmen.

”FacadeRens gør et godt stykke arbejde. De overholder deres aftaler, og så leverer de et pænt resultat. Jeg synes bare, hele pakken er god”, har Henrik tidligere udtalt.

Netop disse punkter er grunden til at Havneholmen fortsat vælger FacadeRens til deres facadebehandling, og også har tænkt sig at gøre dette fremadrettet.
Facaderne på Havneholmen er udført i STO-facadepuds som tåler høj vejrbelastning, men som stadig ikke går fri for algebelægning. Dermed kræver de vedvarende vedligeholdelse, og til dette hjælper FacadeRens.

Er vi stolte? Det kan du tro 😊

Læs mere om opgaven her

Til sidst, men ikke mindst……
vores nye reklamefilm

Filmen viser netop afrensning af STO-facaderne, som beskrevet tidligere.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med afrensning af STO-facader