FacadeRens

Skanderborg Bakker: Vi får kompetent rådgivning

FacadeRens har algebehandlet 46 boliger for grundejerforeningen Skanderborg Bakker, Dalhusene. Desværre var producentens anvisninger af brugen af algemidlet til STO-facader ikke helt fyldestgørende. Efter en manglende effekt på den første algebehandling henvendte vi os til producenten og fandt den rigtige løsning. Hos Skanderborg Bakker er de yderst tilfredse.

Jesper O. Petersen, Skanderborg Bakker, fortæller: ”Vi har været rigtig godt tilfredse. Alene det, at der blev taget action, da det ikke virkede første gang viser, at FacadeRens er yderst professionelle. Straks efter vi kontaktede dem, tog de fat i producenten af algemidlet. Herefter kom de ud sammen med producenten og kiggede på facaden sammen. De fandt en løsning, og efter 2. gang kan vi se, at det virkelig har hjulpet.”

God dialog

Han fortsætter: ”Vi har haft en rigtig god dialog gennem hele forløbet. Vi aftalte, hvornår den nye behandling skulle finde sted, og så vendte FacadeRens selv retur, da det blev aktuelt.”

Udfordringen i opgaven viste sig at være ganske simpel: ”Vi har åbenbart en helt særlig type facade. Derfor tog FacadeRens fat i producenten og i samråd med dem fandt de den rigtige måde at algebehandle på. Nu er det bare spot on. Effekten er, at der ikke er nogen alger overhovedet mere.”, forklarer Jesper O. Petersen.

Miljørigtigt og kompetent

”Der er jo en del hvide bygninger i området, så vi har selvfølgelig spredt rygtet om, at vi har brugt FacadeRens og er meget tilfredse med arbejdet. De er kompetente i deres rådgivning og rykkede hurtigt ud, da der var et problem.”, siger Jesper O. Petersen.

Jesper O. Petersen slutter af: ”For os betyder det utroligt meget, at det er miljørigtigt. Som forbrugere kender vi ikke branchen, men finder først ud af sådan noget bagefter. Vi har en ejer, som selv sidder med miljøsager hos kommunen, så det giver sig selv, at vi ønsker den rette, miljørigtige behandling af vores facader. Her er FacadeRens den rigtige leverandør. Vi er glade og ringer helt sikkert til dem igen.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver