FacadeRens

Efteråret er tid for algebehandling af facader

Hedvandsrenser og vask i hånden

Så er sommeren vist nok ankommet til Danmark. I dette nyhedsbrev fortæller vi lidt om vores smarte hedvandsrenser (hvis ikke det er hedt nok…), og hvorfor vi vasker ovenlysvinduer med sæbevand og børste i hånden.

Facaderensning og facadevask på Vejle Sygehus

Beton-/ og alufacaderne på Vejle Sygehus trængte til en kærlig hånd. Specielt betonfacaderne stod mørke og langt fra den oprindelige hvide overflade.

Til dette brugte vi vores hedvandsrenser. En hedvandsrenser kan sammenlignes med en almindelig højtryksrenser. Forskellen er at vandet også bliver varmet op. Så man har både højtryk + varmt vand.

Denne kombination er ultra effektivt, når alger, snavs, sod etc. virkelig har sat sig på overfladerne.

Hedvandsrenseren i action…

Når overfladerne er meget beskidte, bruger vi vores hedvandsrenser. Vi starter dog altid med at algebehandle overfladen, inden rengøringsarbejdet går igang.

Vask af ovenlysvinduer på gammeldags facon

For at skåne ovenlysvinduerne mest muligt, vaskede vi dem med god gammeldags sæbevand, børste og knofedt. Det er både med til at forlænge levetiden på vinduerne og giver desuden det bedste resultat.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Audi Fredericia
Facaderens

Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og

Læs mere »
Algebehandling hos Danish Crown
Algebehandling

Algebehandling for Danish Crown

På billederne kan du se, hvordan FacadeRens algebehandler facader, solafskærmning og flisebelægning for Danish Crown. Solafskærmningen afrenses manuelt med bløde

Læs mere »