FacadeRens

Vil du have mere ud af din flisebelægning?

Fliserne udenfor jeres biludstilling, havecenter eller på fællesarealerne i boligforening har fået sig en ’flot’ patina. De er bare ikke særligt gamle. De burde stadig se ud som den dag, I fik dem lagt. Det betyder jo meget for jeres besøgende/beboere, at de allerede udendørs bliver budt velkommen af et flot indgangsparti med smuk flisebelægning. Ikke et græsstrå eller en algeplet i miles omkreds.

Men ak …

Det lunefulde og fugtige danske vejr er perfekt til netop spirende ukrudt og algepletter. De stortrives i vores klima – og det kan ses på belægningen. Det er på tide at skride til handling. Og når nu du har besluttet dig for, at nu skal det være. Så kan du lige så godt investere i at få fliserens udført af professionelle. For dine medarbejdere skal ikke stå med opgaven, de har rigeligt af andre ting at give sig til.

Derfor …

Får du et professionelt firma ud. Og resultatet af deres anstrengelser er bestemt pengene værd. Men så begynder algepletter og andet smuds atter at vise sig. Alt for tidligt efter din mening. Godt nok fik du ikke en garanti for, præcis hvor længe, afrensningen holdt, men det her er slet ikke længe nok.

Kortsigtet udgift, langsigtet investering …

Få imprægneret fliserne hurtigst muligt efter afrensningen. De skal være tørre og det skal være tørvejr. Det er sådan set de eneste forudsætninger for, at din flisebelægning kan blive imprægneret og dermed meget mere modstandsdygtigt overfor det danske vejr. I sidste ende gør en imprægnering, at der går længere tid, inden du må have fat i de professionelle igen. Så en kortsigtet omkostning bliver hurtigt til en fornuftig langsigtet investering.

FacadeRens kan gøre noget ved algerne på dine fliser … Ukrudtet må du komme til livs ved fx at bruge flisesand, som hærder mellem fliserne og forhindrer grønne spirer. Det er op til dig.

Vil du vide mere om professionel imprægnering af fliser, så skal du læse med her

Vi er så stolte

Af at sponsorere en af de dygtigste unge racerkørere i Danmark. Her er lidt blær fra da Kasper kørte på Ring Djursland:

Kasper H. Jensen holder fast i toppen i den samlede stilling på fjerdepladsen efter en stribe imponerede resultater på Ring Djursland. Også Henrik Ziegler og Lars Mogensen fandt mere fart i bilerne.

Det blev til både en podieplacering som nummer tre og til en fjerde og en sjetteplads for Kasper H. Jensen, der i løbet af weekenden fandt masser af fart i raceren og kunne køre en solid tidtagning og sikre sig fjerde startposition. Det blev vekslet til de gode resultater, der sikrede point til kontoen så rookieen i dag kan indtage fjerdepladsen i toppen af feltet med Casper Elgaard, Dennis Lind og Jan Magnussen.

Super fed weekend med rigtig god fart i både regn og tørvejr. Vi fik arbejdet godt i teamet, og det bærer weekendens resultat også præg afDejligt at være tilbage i toppen efter vores dårlige weekend i København”, siger Kasper H. Jensen.

Nyt fra FacadeRens

Vi har netop afsluttet en vask af eternitplader for en boligforening på Sjælland. Inden vi gik i gang, lavede vi en prøve, så kunden kunne se, hvordan det endelige resultat blev. De slog straks til, og vi fik vasket alle deres gavle.

Vi har også været rundt i hele landet for at algebehandle vores kunders facader – rigtig mange af dem har valgt en abonnementsordning, så det er vores opgave at sørge for, at de fast får algebehandlet deres facader hvert år. Let og enkelt for kunderne!

Hos Ljungdahl siger Karina Rav, at hun fik en god ide, da hun kiggede ud af vinduet og så, at FacadeRens var i gang med at rense genboens facader. ”Nogle gange skal man bare slå til. Så jeg ringede straks til FacadeRens og spurgte på, hvad det kunne koste at få renset vores bygning”, fortæller Karina Rav. Du kan læse resten lige her.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7026 7520 eller skrive på bf@facade-rens.dk. Vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig!

Tag et kig på vores tidligere opgaver med behandling af fliser