FacadeRens

Vi har været ude på nogle spændende opgaver

I dette nyhedsbrev kan du læse hvilke projekter og opgaver, vi har løst på det seneste. Du kan blandt andet læse om vores tur til Det Kgl. Bibliotek i København, og hvorfor vi vaskede begge projekter med håndkraft.

Den Sorte Diamant står igen flot og blank

FacadeRens blev bestilt til at rense og vaske facaden på Den Sorte Diamant, som er en af Det Kgl. Biblioteks bygninger i København.  Facaden på Den Sorte Diamant er yderst vigtig for, hvordan bygningen tager sig ud. Det er en turistattraktion og en attraktion for københavnerne, så der kommer mange besøgende hver uge. En flot facade gør hele attraktionen mere indbydende.

Facaden består af 2.500 m2 dybsort granit, som har en slebet og poleret overflade.

Facaden var blevet beskidt og derfor ikke længere blank og flot. Den blanke granit krævede en nænsom facaderensning, og derfor vaskede vi hele facaden med håndkraft.

Undervejs sørgede vi selvfølgelig for at fortælle kunden, hvor langt vi var med arbejdet, og hvad næste skridt ville være i processen. Hos FacadeRens mener vi, at tæt dialog med kunden giver den bedste oplevelse. 

Tilfreds kunde…

Vores oplevelse med FacadeRens var god. De kom først og lavede et lille felt, så man kunne se en prøve på resultatet og fortalte, hvordan de ville udføre opgaven. FacadeRens har været meget fleksible. De har sørget for at tilpasse deres arbejde til de møder og arrangementer, der har været i huset. De sørgede for eksempel for at arbejde på facaden ved vores kulturafdeling, når der ikke var møder, så de ikke forstyrrede. Ligeledes vaskede de indgangspartiet en søndag, hvor biblioteket er lukket.

Stenene er igen blevet blanke. Bygningen ligger ud til havnen, så nu kan man igen se refleksionerne fra vandet og lysene i facaden.”

Vi er tilfredse med resultatet, og vil gerne rose FacadeRens for at være ærekær omkring deres arbejde.

Sådan udtaler Bygningsdriftsafdelingen på Det Kgl. Bibliotek sig om vores arbejde – vi er naturligvis stolte over resultatet.

Se flere billeder fra Den Sorte Diamant her

Vask af Steni-facader hos Boligselskabet VIBORG

Hos Boligselskabet VIBORG blev FacadeRens bestilt til at vaske 18 boligblokke med glatte steni-facader i forskellige farver.

En omgang facaderensning med håndkraft skulle få de flotte farver i steni-facaderne til at komme til sin ret igen.

De glatte steni-facader kræver en nænsom vask, så der ikke kommer skader på overfladen. Derfor vaskede vi alle 18 boligblokke med en håndholdt børste.

For at Boligselskabet VIBORG fik det bedste resultat bestod opgaven af: 

  • Vask med håndkraft af steni-facader
  • Algebehandling af steni-facader
  • Tagrenderensning

Hos FacadeRens sørger vi altid for at være grundige i vores arbejde. Derfor vaskede vi selvfølgelig alt på facaden inkl. vindueskarme.

Boligselskabet VIBORG har utroligt velplejede græsplæner ude foran deres boligblokke. Dem passede vi selvfølgelig på. Vi brugte en lift, som kører på bælter og lagde pvc plader ud på græsset. Sådan vi undgik kørespor på deres flotte plæne.  

Endnu en tilfreds kunde…

Boligselskabet VIBORG udtaler ”Det var helt perfekt”

Boligselskabet VIBORG gik på Google for at finde den bedste samarbejdspartner til at rense deres facader. Her fandt de FacadeRens.

”Vi fandt dem på nettet, og det var deres flotte referencer, der overbeviste os om, at vi skulle vælge FacadeRens.”

Om det arbejde, vi udførte, fortæller de: 

”Vores oplevelse med FacadeRens var helt perfekt. Der var ingenting at klage over, overhovedet!

Vi var efterfølgende ude og gennemgå arbejdet, og det ser rigtig godt ud. Vi kunne være bekymrede for klager fra beboerne, men det hele forløb helt problemfrit”

”FacadeRens var meget professionelle, men også nede på jorden. De forstod de udfordringer, vi står med som en boligforening.”

Se flere billeder fra Boligselskabet VIBORG her

Tag et kig på vores tidligere opgaver