FacadeRens

STO-facader kan også trænge til en afrensning

STO-facader er meget populære i nybyggeri. Facaden er særligt holdbar og giver samtidig en æstetisk oplevelse, da bygningen fremstår fugefri. STO består primært af mineraler, fx marmor, kalksten eller kvarts og bruges på stort set alle typer overflader fra mursten til letbeton og leca. 

Men som med alle andre typer facade sætter tid og naturens kræfter sit præg på bygningen. Godt nok er STO-facader særligt holdbare, men i længden kan de også blive kedelige at se på, angrebet af alger eller trænge til en ordentlig afrensning. Når det er tilfældet, betyder det meget, hvordan du behandler overfladen.

Da en STO-facade består af flere komponenter, er det afgørende, at den bliver nænsomt behandlet. Det gøres bedst ved at afrense facaden med en hedvandsrenser, hvor trykket endelig ikke må være for højt. Efter en afrensning kan du med fordel algebehandle din bygning, så resultatet holder længere.

Havneholmen var plaget af grønne alger

Hos Havneholmen i Københavns Sydhavn stod man med den udfordring, at de smukke bygninger ikke længere var så hvide, som de havde været. Bygningerne er bygget lige ud til vandet, og det tager hårdt på selv en meget robust overflade.

Ejendomsinspektør Henrik Damstedt Nielsen fortæller: ”Vi er plaget af grønne alger på vores bygninger. En anden bygning anbefalede FacadeRens, som havde hjulpet dem med samme problem. Det var en stor opgave, men de har løst den rigtig godt.”

Læs resten af historien her 

Du kan også få FacadeRens til at rense din STO-facade, så den kommer til sin ret igen. Kontakt os på +45 7026 7520 eller lige her. Vi kommer altid ud og ser på opgaven, inden vi afgiver et tilbud. Det er din garanti for, at du får det, du betaler for og et resultat, du bliver glad for.

Nyt fra FacadeRens

Havneholmen i København er ikke de eneste, der har fået algebehandlet deres STO-facader. Også hos grundejerforeningen Skanderborg Bakker trængte de 46 boliger til en ordentlig omgang for at blive flotte og hvide igen.

”Der er jo en del hvide bygninger i området, så vi har selvfølgelig spredt rygtet om, at vi har brugt FacadeRens og er meget tilfredse med arbejdet. De er kompetente i deres rådgivning og rykkede hurtigt ud, da der var et problem.”, siger Jesper O. Petersen. Du kan læse hele udtalelsen her

Tag et kig på vores tidligere opgaver