FacadeRens

FacadeRens ønsker godt nytår

2016 er kun lige begyndt, og vi vil benytte lejligheden til at takke alle vores kunder, samarbejdspartnere og netværk for året, der netop er rindet ud. 2015 har været fyldt med mange spændende opgaver, som har sendt os land og rige rundt.

Netop nu bliver vores maskiner serviceret, så vi kan være klar til at rykke ud igen i foråret, eller når du har brug for at få renset virksomhedens tagrender, så du slipper for istapper, vandskader og andet, som ikke ligefrem emmer af julefred – det er ikke for sent at få det gjort!

Har du fået renset facaden eller andre overflader på din bygning? Så anbefaler vi, at resultatet vedligeholdes med en algebehandling – du kan læse mere om algebehandling her.

Kontakt os nu, så får du en skarp pris på en abonnementsaftale – ring på 7026 7520.

Alternativt kan du vælge at få din bygning imprægneret, så den holder sig flot længe – læs mere om imprægnering af bygninger her.

 

Nyt fra FacadeRens

Gennem året har vi hjulpet mange glade kunder med deres forskellige opgaver. De har til gengæld været flinke at give os en masse gode referencer, senest er det IKEA Odense, som har fået deres letgenkendelige gule facader tilbage igen.

Facility Teamleader hos IKEA Odense, Jesper B. Hansen, fortæller: ”De var to mand på opgaven, og i løbet af 4 dage vaskede de 3.700 m2 facade med børster. Det er blevet flot, og vi er rigtig godt tilfredse. Vi har fået et rigtig godt indtryk af dem, både i forhold til tilbudsgivningen og udførelsen af arbejdet.” Vil du have resten af historien? Læs om facadevask hos IKEA her.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

KJ Værktøj
Algebehandling

Anbefaling fra KJ Værktøj

FacadeRens har udført facaderens og algebehandling for KJ Værktøj i Odense, og fik i den forbindelse en fin anbefaling: Direktør Kristian

Læs mere »