FacadeRens

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

Boligforeningen Ungdomsbo er en boligforening i Esbjerg med 53 afdelinger og over 3.700 lejligheder. De har bygninger af alle typer. FacadeRens blev bestilt til:

  • Facadevask af 4 boligblokke beklædt med alu-plader
  • Algebehandling af facaderne
  • Tagrenderensning

Alu-plader mister over tiden deres glans. De flotte alu-plader på facaderne blev blanke og skinnende igen med facadevask med håndholdt børste, så vi undgik ridser og skader på pladerne. Algebehandlingen af facaderne er med til at skabe et længerevarende resultat.

Tagrendernes opgave er at lede vandet væk fra tag og facade, og det kan de kun, hvis der er frit gennemløb. Derfor fik Boligforeningen Ungdomsbo også renset tagrenderne.

Boligforeningen Ungdomsbo var glade og udtaler ”Prisen var en vigtig faktor”

Boligforeningen Ungdomsbo gik på Google for at finde de rette folk til at vaske deres alu-facader. Her fandt de FacadeRens.

”Vi gik på nettet og fandt FacadeRens. Vi kiggede på deres referencer og ringede til dem for at høre, hvad de havde at byde på. Mikael lød meget fornuftig, og det lød til, at de havde styr på det, de laver… og til en fornuftig pris, for prisen er en vigtig faktor.”

Hos FacadeRens sørgede vi for at forklare, hvordan det hele skulle foregå, lige fra logistikken til selve behandlingen, hvilket Boligforeningen Ungdomsbo satte pris på.

Om det arbejde, vi udførte, fortæller de:

”Det var et rigtig fint stykke arbejde, de lavede. De var svære at snakke med, fordi de var polakker, men det var underordnet, fordi arbejdet var godt. Det hele kørte, som det skulle.”

”Pris og kvalitet gik hånd i hånd, og derfor har vi også anbefalet kontoret at bruge dem i resten af boligforeningen. Vi har jo mange bygninger rundt omkring i Esbjerg.”

Har du et lignende projekt, eller ønsker du et uforpligtende tilbud fra FacadeRens, så kan du kontakte os her.

Tag et kig på vores tidligere opgaver