FacadeRens

Kontakt

Når det handler om facaderens

Din facade er meget mere blot end de materialer, der holder din bygning sammen. Den siger i høj grad noget om din virksomhed. Ikke blot om, hvad du og dine kolleger laver til daglig, men også hvad I sætter i højsædet.

Ud over at være sund fornuft, er det også godt for økonomien at bruge penge på vedligehold af dine bygninger. De er det første dine besøgende møder – og det sidste de ser, inden de kører fra stedet. En grågrumset facade med et snavset skilt og en trist belægning sender et ret ærgerligt signal.

Professionel til fingerspidserne

Med professionel facaderens tager du ikke bare hånd om bygningsvedligeholdelsen, du tager også vare på din virksomheds brand og viser kunderne, at du er professionel til fingerspidserne.

Vedligehold af dine bygninger går ud på tre ting:

Du får det hele – og rådgivning i at behandle bygningens overflade korrekt – her hos os. Vi kommer gerne forbi og udfører en test, så du kan se, hvordan slutresultatet kan se ud – og hvad der gemmer sig under alger og smuds.

Send os en besked

Hvad vi er gode til

facaderens

Facaderens

Hos FacadeRens får du altid korrekt vejledning omkring, hvilken behandling der vil forlænge levetiden for din facade længst muligt.


dybderens af betongulv

Gulvrens

FacadeRens tilbyder rens af næsten alle typer gulve inklusive quartz- og epoxygulve.



Rensning af Steni-facade

Rensning af Steni-facader

Hos FacadeRens er vi specialister i afrensning af glatte facader. 



Nysgerrig?

Udfyld formularen her på siden – eller ring på 7026 7520. Så sørger vi for, at din bygning stråler.

… Hvis du ikke er helt klar endnu, så følg os på Facebook eller Linkedin, her giver vi dig tips til, hvad du skal holde øje med, når du køber FacadeRens, imprægnering eller algebehandling.

Vi støtter Knæk Cancer 2021

bisnode kreditvurdering

Vi er blevet tildelt den fineste udmærkning: AAA, for højeste kreditværdighed.
Bisnode, står bag A-mærkningen af danske virksomheders betalingsevne og kreditværdighed og er blandt de førende virksomheder i landet, der beskæftiger sig med analyser af danske virksomheders betalingsevne.