FacadeRens

Graffitirens fjerner alle spor

Er du så uheldig at have en facade, som kreative sjæle bare må male på? Du kan faktisk godt selv gøre noget for at slippe af med værkerne igen. Samtidig kan du afskrække dem fra at gå i gang igen – det er en ekstra bonus.

Grafitti kan pynte på visse facader, men mon ikke du helst vil være med i beslutningsprocessen? Er skaden sket, er det vigtigste, at du hurtigt handler, når du har opdaget ugerningen.

Jo hurtigere facaden bliver renset af, jo lettere er det at fjerne grafittien. Bagefter kan du vælge at benytte antigraffiti, så du undgår lignende oplevelser i fremtiden.

Graffitirens - hvordan og hvorfor?

Oplever du, at der jævnligt udføres graffiti på din facade? Du kan med fordel vælge oprette en abonnementsaftale hos FacadeRens. Så er du sikret, at vi kommer i aftalte intervaller og efterser din facade.

Hvis der er behov for det, renser vi selvfølgelig din facade, og ellers vender vi tilbage igen senere. Uanset hvilken type overflade, din facade har, kan FacadeRens hjælpe dig med at fjerne den uønskede graffiti.

Opdager du selv graffiti og vil du have det fjernet med det samme, kontakter du os naturligvis bare på +45 7026 7520. Du kan også vælge at kontakte os fra gang til gang. Uanset ordningen så kommer vi til aftalt tid og fjerner den uønskede graffiti, så du igen kan nyde en ren facade.

Når det kommer til at bekæmpe graffiti, gælder det om at stresse graffitiudøveren. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af antigraffiti, når først facaden er renset og flot igen.

Abonnér på graffitirens og hold facaden flot

Har du en bygning med en facade, der gør sig bedst, når den er ren og blank? Har du samtidig en facade, der står frit tilgængeligt for kreative graffitimalere, der bruger facaden til at eksperimentere med deres graffitimalerier? Så bør du overveje at få behandlet facaden for graffiti. Du kan få lavet en graffitirens, både inden eller efter gerningen sker, og en rigtig smart måde at gøre dette på er at tegne et abonnement hos os.

Hvad betyder et graffitirens abonnement?

Hos os tilbyder vi rensning af enkelte omgange, men også som en abonnementsaftale. Hvis du tegner et abonnement med os, betyder det, at vi jævnligt kommer ud til dig, og foretager tjek på dine facader. Her sørger vi for at give facaden en rens, hvis der har været kreative malere på spil. Denne rensning forebygger også facaden mod graffiti. Dette sker ved, at facaden sprayes med et antigraffitiprodukt, der sørger for, at det er meget lettere at fjerne ny graffiti, hvis du skulle komme ud for denne situation igen.

Hvorfor vælge en graffitirens?

Nu tænker du måske, at du lige så godt selv kan give din facade en graffitirens, så du slipper for at booke et rengøringsfirma. Det smarte ved at få lavet en rensning af en professionel virksomhed som os er, at du så er helt sikker på, at der bliver brugt de rigtige produkter. Nogle facader er nemlig sarte over for forskellige produkter, og derfor skal man være opmærksom på, hvilke man vælger.

Når du får lavet en graffitirens hos Facade-rens, så slipper du for, at du ender med en facade der bare er blevet endnu grimmere, fordi det er blevet behandlet med et forkert produkt. Det er jo ret ærgerligt, at man kommer til at ødelægge en facade, når meningen var, at den skulle renses og se pænere ud.

Så hvis du har en facade, der egner sig bedst uden graffitimalerier, så bør du overveje at få renset facaden for graffiti med en professionel rens. På denne måde forebygger du også fremtidige graffitimalinger, samtidig med at du er sikker på, at det er det rigtige produkt, der bliver brugt i behandlingen af bygningens facade.

Hvad skal jeg vide?

Når din facade får en omgang grafittirens, benytter vi altid de bedste produkter på markedet. Det er din garanti for, at effekten er optimal, og at vi altid benytter et produkt, der passer til din facades overflade. På den måde er du sikret det bedste resultat.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for graffitirens. Vi har mange års erfaring og kommer i hele landet. Kontakt os og hør nærmere på +45 7026 7520.

Tag et kig på vores tidligere opgaver med graffitirens