Solgavehjemmet fik rene tagrender

I begyndelsen af 2014 valgte Solgavehjemmet at benytte FacadeRens til at få rengjort sine tagrender både ud mod gaden og inde i gårdhaverne. Solgavehjemmet er et specialplejehjem beliggende i Valby, som tager sig af blinde og svagtseende ældre.

På billederne kan du se, hvordan tagrenderne så ud før og efter rensningen. Der samler sig meget skidt og snavs i tagrender både i by og på land, og derfor er det altid en god ide jævnligt at få renset sine tagrender. Som du kan se, benytter vi en lift for at komme til tagrenderne, en skånsom måde at få renset sine tagrender uden at skulle kravle rundt på tag eller stige. 

På Solgavehjemmet måtte vi desuden tage ekstra hensyn til beboerne, som er blinde og svagtseende. Derfor sørgede vi for at forstyrre mindst muligt og holde stier mv. frie, så beboerne kunne komme rundt i deres vante omgivelser.

Trænger dine tagrender også til en grundig rensning, så kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 og lav en aftale med os. Vi kører i hele Danmark og kommer også gerne forbi dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.