Rensning af Confalt® gulve hos Danske Fragtmænd

Med daglig på- og aflæsning, udsættes stålramperne og Confalt® gulvene hos Danske Fragtmænd i Årslev for lidt af hvert. Grundet et spild, så de sig nødsaget til at søge hjælp hos en specialist, der havde forstand på rensning af netop disse gulvtyper.


Lars Morbech Clausen fra Danske Fragtmænd udtaler:

”Jeg snakkede tilfældigvis med en medarbejder fra et stort dansk materieludlejningsfirma. Der fik jeg nævnt at jeg skulle bruge en der havde maskineriet til at rense de her gulvtyper. Sjovt du siger det, sagde han, for han kendte lige den rette til opgaven. De havde nemlig tidligere haft rigtig gode erfaringer med FacadeRens, og kunne derfor varmt anbefale dem til os”

Bjarne gik professionelt og struktureret til værks

Om opgavens udførsel nævner Lars også at han var imponeret over hvordan Bjarne fra FacadeRens gik struktureret til værks.

”Der blev gået struktureret til værks, og det var tydeligt at Bjarne havde styr på opgaven. Han havde det nødvendige udstyr i form af maskiner og mandskab, så overordnet set har det været en positiv oplevelse. Vi vil absolut gøre brug af dem igen”

 

 

Tag et kig på vores tidligere opgaver

BESTSELLER på havnen i Aarhus anbefaler FacadeRens

BESTSELLER på havnen i Aarhus har fået algebehandlet deres facader. De blev utrolig glade for resultatet og anbefaler FacadeRens til andre.

LightHouse Aarhus Ø – FacadeRens afrenser Aarhus’ nye vartegn

FacadeRens har hjulpet LightHouse i Aarhus med at komme facadernes alger til livs. Aarhus nye vartegn står nu igen som nyt.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.