Rens af tagrender på Odensehus

Odensehus i Aarhus trængte i 2013 til en grundig omgang tagrenderens. I efteråret 2013 rensede FacadeRens Odensehus-bygningens tagrender, og der lå mange spændende ting i tagrenderne, bl.a. raketter, dåser og almindeligt skidt, som samles på grund af vind og vejr.

På billederne kan du se, hvad vi fandt i de i alt ca. 15 meter lange tagrender. Det er tydeligt, at selv midt i byen, hvor der ikke er træer, kan der samle sig meget skidt i tagrenderne.

Hvis der ophobes meget skidt i tagrenderne, vil det i sidste ende føre til gener som overløb af vand ved vedvarende regn eller lange istapper, når det fryser. Lad ikke det lunefulde danske vejr løbe om hjørner med dig - få renset dine tagrender jævnligt og slip for besvær.

Har du også en bygning midt i byen, så kunne det nemt tænkes, at dens tagrender gemmer på lignende overraskelser. Her kan du læse mere om tagrenderens.

Vil du have rengjort dine tagrender uden besvær? Kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520, så kommer vi og renser dine tagrender - nemt og bekvemt.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.