Rens af altaner - ganske glimrende

I efteråret 2014 har FacadeRens vasket 401 altanforkanter for fsb i Brønshøj. ”Arbejdet er rigtig pænt udført, og jeg er meget tilfreds. Der er ikke noget at sætte en finger på med hensyn til resultatet. De har rengjort vores altanforkanter ganske glimrende”, siger Peter L. Knudsen, driftleder hos fsb.

Han fortsætter: ”Den generelle oplevelse har været fin og tilfredsstillende. Der vil altid være nogle få, som klager efterfølgende, det havde vi faktisk næsten forventet, når der er tale om så mange lejere som her. De klagede over, at deres vinduer var blevet beskidte som følge af afrensning en. Så FacadeRens har efterfølgende pudset deres vinduer.

De er troværdige

Trods et par klager, er Peter L. Knudsen meget tilfreds.

Hans anbefaling af FacadeRens til andre lyder: ”De er troværdige og pligtopfyldende. Og så gør de et rigtig pænt stykke arbejde. Jeg kan sagtens anbefale andre at benytte FacadeRens.

Til opgaven benyttede FacadeRens børster og hedvandsrenser. En stor del af arbejdet blev udført fra lift, som blev flyttet mange gange. Der blev taget hensyn til beboerne i videst muligt omfang, så de blev så lidt berørt af arbejdet som muligt.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.