Helt perfekt hos Audi

FacadeRens har hjulpet AUDI i Fredericia med at få vasket facaden og renset tyggegummi af deres p-plads. Facaden er beklædt med plader og krævede en nænsom behandling, så vi benyttede børster til opgaven.

Agnar Stautz-Nielsen fra AUDI Billogistik/Ejendomme fortæller: ”Jeg kunne bare ringe og så kom de for at kigge på opgaven sammen med os. Vi kunne endda selv bestemme tidspunktet for, hvornår det hele skulle sættes i gang. Så vi har fået det lige, som vi gerne ville have det. Hele forløbet har været supergodt!”

Hurtige og dygtige

Agnar Stautz-Nielsen fortsætter: ”Resultatet er også helt perfekt. Der er ikke noget at sætte på det overhovedet. Alt tyggegummi blev spulet væk og samlet op - og facaden står som ny. Det har været en rigtig god oplevelse. Nu håber vi bare ikke, at folk begynder at spytte tyggegummi ud på p-pladsen igen. Men vi ved jo, hvem der kan fjerne det for os.”

Ved spørgsmålet om, hvad han ville sige, hvis han skulle anbefale FacadeRens til andre, er Agnar Stautz-Nielsen ikke i tvivl: ”Jeg vil sige, at de er hurtige, dygtige og tillidsvækkende. Jeg har kun godt at sige om dem. En helt igennem god oplevelse - rigtig godt. Jeg vil altid anbefale FacadeRens, det er helt sikkert.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.