Fliserens for Scandinavian Center

I sommeren 2013 kontaktede Scandinavian Center i Aarhus FacadeRens med et klistret problem. Vi afrensede støttemuren op mod Musikhuset i Aarhus samt afrensede gangarealerne op til Scandinavian Center for tyggegummi.

Efterfølgende blev gangarealet imprægneret, så det fremover er nemmere at holde rent og pænt. Det første de besøgende oplever nu er ikke en masse tyggegummirester, men et rent og flot gangareal og indgangsparti til Scandinavian Center.

Til opgaven benyttede vi vores specielle flisemaskine for at få et optimalt resultat. I bund og grund gør tålmodighed og ca. 100 grader varmt vand det meste af arbejdet, og den efterfølgende imprægnering sikrer et resultat, der holder længe. Du kan læse mere om rengøring af gangarealer og fliser her.

Vil du gerne have os ud at vurdere en afrensning af dit gangareal? Ring allerede i dag på +45 7026 7520 og book et møde med os, vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.