Fliserens der bare virker - vi ringer igen!

Vi ringer igen!

FacadeRens har i foråret 2015 renset flisebelægning hos Gerner Bjerring.

”Det var en rigtig positiv oplevelse. De rensede 130 m2 fliser af, både i vores indkørsel, baghave og så vores terrasse. Resultatet er godt og bestemt tilfredsstillende.”, siger Gerner Bjerring om oplevelsen. ”Det var forskellige typer fliser og de har bare gjort det så fint. Bedre end hvad vi tidligere har oplevet med et andet firma.”

De holder, hvad de lover

”Jeg så en annonce, hvor de viste nogle billeder. Sidst vi fik renset fliserne var for omkring 4 år siden. Og de er blevet meget triste pga. blandt andet syreregn.”, forklarer Gerner Bjerring om flisernes tilstand inden afrensningen.

Han fortsætter: ”Da vi sidst fik renset fliserne brugte det firma koldt vand og højtryksspuling. Så det blev ikke helt, som vi havde forventet. Men FacadeRens brugte varmt vand og kom virkelig i dybden. Så det her resultat er jeg godt tilfreds med.”

Vil Gerner Bjerring så anbefale FacadeRens til andre?

”Jeg vil varmt anbefale dem. De opfylder det, de lover og leverer varen. Det er bestemt vores hensigt at ringe, næste gang fliserne trænger. Så FacadeRens ser vi helt sikkert igen.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.