Facaderens for stor boligforening

I 2013 gennemførte vi også en stor opgave hos en boligforening, hvor vi rengjorde 600 meter facade i aluplader, glas og afskærmning med rør. Desuden afrensede vi støttemure i beton, som befinder sig midt mellem de to bygninger.

På billederne kan du se, hvordan FacadeRens vasker hele facaden med børster og en egnet, mild sæbe. Vi brugte vores hedvandsrenser til at skylle skidt og sæberester af med, med et så lille tryk, at man uden problemer kan sætte hånden foran strålen - som det også ses på billedet. På den måde bliver facaden ren, uden at den tager skade af behandlingen. Havde man valgt at benytte vand fra en almindelig vandhane, ville opgaven have taget væsentligt længere tid.

I forbindelse med opgaven var boligforeningen meget behjælpelig med at få afspærringer mv. til at fungere uden problemer. Det er en stor fordel at samarbejde med de lokale fra begyndelsen, da de har indgående kendskab til beboerne, trafikken og omgivelserne. Læs videre her hvis du vil vide mere om afrensning af facader med aluplader.

Har du en facade med aluplader, som trænger til en grundig rengøring? Så kontakt FacadeRens allerede i dag på +45 7026 7520 - så kommer vi forbi og ser på opgaven sammen med dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.