Facaderens for Dalgashus

Dalgashus er et stort indkøbscenter, der ligger i hjertet af Herning. Ud over indkøbscenteret huser Dalgashus også både lejligheder, kontorer og en stor parkeringskælder. Bygningen er tegnet af Kobra Arkitekterne og blev indviet i 2004.

I forsommeren 2013 fik FacadeRens til opgave at rense facaden på Dalgashus, som var svært angrebet af rødalger, der er meget svære at fjerne og samtidig få et godt resultat. Derfor besluttede FacadeRens, at facaden i første omgang skulle algebehandles med AlgeFri N, der, som det eneste middel til algebehandling, er godkendt af Miljøstyrelsen. Herefter fulgte en skånsom afrensning af facaden, efter at algerne var døde. FacadeRens benyttede hedvandsrenser til at rense facaden.

Endelig blev facaden imprægneret med Protectosil, som effektivt beskytter facaden mod nye angreb af rødalger. Protectosil er vandafvisende, hvilket gør det svært for algerne at finde grobund, da de altid har brug for både vand, sol og let skygge for at trives.

Ved at vælge denne fremgangmåde har FacadeRens sikret at Dalgashus’ facade forbliver ren, indbydende og flot i længere tid.

Lider din facade også af algeangreb og trænger til en forskønnelse, så kontakt os allerede i dag på +45 7026 7520 og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.