FacadeRens gik og ordnede genboens bygning

Karina Rav, økonomidirektør hos Ljungdahl, fik en god ide, da hun kiggede ud af vinduet og så, at FacadeRens var i gang med at rense genboens facader. ”Nogle gange skal man bare slå til. Så jeg ringede straks til FacadeRens og spurgte på, hvad det kunne koste at få renset vores bygning.”, fortæller Karina Rav.

Det er et rigtig pænt stykke arbejde

Faktisk havde Karina Rav for nogle år siden talt med FacadeRens, dog uden at det blev til mere. Denne gang slog hun til med det samme: ”Jeg fik et godt tilbud over telefonen og sagde ja tak. De kunne jo lige så godt tage vores bygning med, når nu der stod en lift og en mand parat. Så vi fik renset bygningen over weekenden. Der er ikke andet at sige, end det er et pænt stykke arbejde og en sød gut, der lavede det.”

Hos Ljungdahl har FacadeRens algebehandletafrenset og imprægneret bygningens facader. Om resultatet siger Karina Rav: ”Vi er tilfredse. Det kørte stille og roligt meget hurtigt. Naboejendommen er blevet rigtig pæn, og det er vores også. Det hele er nydeligt, og vi synes, det har været en god oplevelse.”

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.