Om os hos FacadeRens

I efteråret 2017 skiftedeFacadeRens ejer. Bjarne Bak Falkenskov har arbejdet i branchen i flere år og har lovet at levere samme gode service som du er vant til.

Som en del af vores sunde og stærke kundekreds i hele Danmark, vil du også fremover kunne være tilfreds med vores arbejde og høje kvalitet. Den arbejder vi altid for at udvikle - til gavn for både vores eksisterende kunder og kommende kunder.

Som en særlig service til vores mange kunder, kan du tilkøbe en abonnementsordning til en bred vifte af vores services, så du ikke skal bruge unødig tid på at huske på og lave aftaler. Hvis du vælger et abonnement, aftaler vi en fast løsning, hvor det er vores opgave at komme til tiden og levere den aftalte service.

Dine behov er i fokus, og du er med til at vælge den endelige løsning til din opgave. På den måde kan vi levere den optimale kvalitet – hver gang.

Hvad vi er gode til

Facaderens

Hos FacadeRens får du altid korrekt vejledning omkring, hvilken behandling der vil forlænge levetiden for din facade længst muligt.

Gulvrens

FacadeRens tilbyder rens af næsten alle typer gulve inklusive quartz- og epoxygulve.

Facade-Folie

Hos Facade-Folie tilbyder vi afdækning på sprøjte. Du kan få sprøjtet plastik direkte på ruderne og rammerne. På den måde slipper du for ufrivillig sandblæsning og en masse flagrende plast.

Tag et kig på vores tidligere opgaver

Afdeling i Boligforening Ungdomsbo i Esbjerg har igen flotte alu-facader

FacadeRens har været i Esbjerg og vaske facader og rense tagrender hos Boligforeningen Ungdomsbo.

Den Sorte Diamant – Granitfacaden står igen flot og blank

Facaderens af 2500m2 dybsort granitfacade på Det Kgl. Bibliotek i København blev håndvasket, så den igen står flot og blank.

FacadeRens levede op til alle vores aftaler

PRinfo fik udført facaderens på en 16 år gammel facade. Det var til at se forskel, da vi var færdige med opgaven.
AAA – højeste kreditvurdering

Vi er blevet tildelt den fineste udmærkning: AAA, for højeste kreditværdighed.
Bisnode, står bag A-mærkningen af danske virksomheders betalingsevne og kreditværdighed og er blandt de førende virksomheder i landet, der beskæftiger sig med analyser af danske virksomheders betalingsevne.

Vi støtter Knæk Cancer 2021