FacadeRens

Facadefolie beskytter vinduerne under opførelsen af nyt hus

Det tager både tid og ressourcer når man skal dække vinduer af under et byggeri. Om det er under renovering af ældre bygninger eller opførelsen af nye huse, ønsker man som håndværker ikke at stå til ansvar for eventuelle skader på vinduerne under byggeriet.

På almindelig vis dækker håndværkere vinduerne med plast og tape, men fra erfaring kan mange hurtigt blive enige om, at dette både er en tidskrævende og ikke langtidsholdbar løsning. Ofte må plastikken tapes på igen og igen, efter at have været blæst af.

Når først plastikken er blæst af, er skaden sket

Når plastikken har været blæst af, ses det ofte at sand og skidt har sat sig mellem vinduerne og plasten, og når plastikken efterfølgende står og blafrer i vinden, vil karme og glas blive ridsede. Ydermere er særligt mørtel, cement og des lige hårdt ved ruder og karme, når det først får lov at sætte sig og efterlade syremærker.

Det er i nogle tilfælde muligt at rette op på dette ved at tilkalde en mobilmaler, men det er både omkostningsfuldt for håndværkerne, og irriterende for bygherrer.

Derfor valgte Jim, som til dagligt arbejder med håndværkere og kender alt til besværet med denne proces, at kontakte FacadeRens da han skulle opføre sit nye hus. Han ønskede at få dækket sine vinduer med facadefolie fra FacadeRens, så han slap for denne langvarige proces med skadede vinduer.

Jim fortæller: ”Jeg kendte Mikael fra noget tidligere arbejde, og han fortalte om det nye koncept med facadefolie. Jeg kendte til skaderne fra almindelig aftapning med plast, så det skulle da helt sikkert prøves”

Af ting der særligt kan fremhæves af den positive oplevelse, nævner Jim:

”Facadefolien fra FacadeRens har helt sikkert været en positiv oplevelse, de efterlader altid tingende ordentligt og opryddet, og det gør de om det er en virksomhed der arbejdes for eller om det er private”

Fordele ved facadefolie:

  • Reducerer betragteligt omkostninger pga. skader forårsaget under byggeriet
  • Formindsker omkostninger til arbejdskraft
  • Beskytter karme, rammer og glas – uden at hindre adgang
  • Stærk overflade der er vandafvisende og kan vaskes ned
  • Langt mindre affald end almindelig plastafdækning
  • Vandbaseret, ikke brandfarlig og ikke giftig belægning
  • Let at fjerne og bortskaffe ved byggeriets afslutning

Tag et kig på vores tidligere opgaver