Imprægnering af bygninger på Sjælland

Alle overflader har godt af at blive imprægneret. Så er du i gang med at bygge en ejendom på Sjælland, om det så er erhvervsbyggeri eller boliger, kan du med fordel indregne en imprægnering af facaderne, når først byggeriet står klar. På den måde forsegles overfladen og facadens levetid forlænges.

Imprægnering styrker facaden

Har du en ejendom på Sjælland med et par år på bagen, har den allerede været udsat for smuds og snavs. Det kan endda være, den er begyndt at se kedelig ud og trænger til en ordentlig afrensning. Bagefter kan du med fordel få imprægneret facaden på din bygning på Sjælland.

Vær opmærksom på, at en imprægnering ikke kan holde alger og andet snavs helt væk, men det kan forlænge tiden mellem afrensningerne.

Hos Max Sibbern A/S valgte de at få imprægneret deres bygningsfacader efter end afrensning. Her kan du kan læse mere om, hvorfor Max Sibbern A/S er så tilfredse.

FacadeRens er en stærk samarbejdspartner inden for facaderens og imprægnering. Vi har mange års erfaring og har imprægneret mange bygninger på Sjælland. Skal vi komme forbi dig? Ring på +45 7026 7520, så aftaler vi et møde med det samme.