Bygningsimprægnering

Har du en murstens- eller betonfacade, der trænger til en kærlig hånd? Få udført professionel bygningsimprægnering, så facaden bedre modstår tidens tand og det hårde danske vejr.

Både murværk og beton kan imprægneres, og hos FacadeRens får du altid det bedste resultat.

Bygningsimprægnering - hvordan og hvorfor?

For at du får det bedste resultat, er det vigtigt, at du vælger en leverandør, der forstår produktets virkning, og hvordan det arter sig på netop din bygning. Derfor er bygningsimprægnering langt hen ad vejen en tillidssag, noget T. Hansen kan skrive under på.

Inden vi i fællesskab vælger imprægnering til din facade, er det nødvendigt at vurdere, hvad der skal imprægneres mod og om det også skal beskytte armeringsjernet i betonen. Her står vi klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Det vil er en god ide, at du får foretaget en facadeimprægnering efter en algebehandling og en rengøring af facaden. Så holder resultatet længere. Samtidig bliver fremtidig vedligeholdelse af facaden lettere at håndtere og du bliver klogere på, hvad din facade skal kunne modstå og hvilket middel, der virker bedst.

Hos FacadeRens får du altid kompetent rådgivning omkring imprægnering af beton, murværk og facader, til glæde for vores mange tilfredse kunder.

Bygningsimprægnering af domicil i Viborg

På billederne kan du se, hvordan et firmadomicil i Viborg bliver bygningsmprægneret.

Bygningen er udført i glatte betonelementer med et mønster indlagt i ru og åben beton. Sådan en facade giver en uens sugeevne af imprægneringsvæsken, og man skal derfor være særligt opmærksom for at sikre, at hele facaden bliver imprægneret ensartet.

Få hjælp til at træffe det rigtige valg, når du skal imprægnere din bygning. Ring til os på +45 7026 7520, vi kører i hele Danmark og kommer gerne forbi dig.