Algebehandling af tag

Det er som udgangspunkt et rent kosmetiks indgreb, at få dit tag algebehandlet, men lader du det stå gennem længere tid kan den ende med at udvikle sig til noget mere alvorligt.

Alger i sig selv er ikke skadelige for taget, hvad enten det er tagsten, tagpap eller noget helt tredje. 

Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen konsekvenser ved at lade dem sidde. Algerne giver næring til mos, der sætter sig på det fugtige underlag algerne skaber og det, kan være skadeligt for underlaget.

Hvilke slags tage kan FacadeRens algebehandle?

Der er ikke noget, vi ikke kan komme ud og se på. Som udgangspunkt mener vi, at vi kan behandle alle former for tag og er endnu ikke kommet ud for noget, vi ikke kunne klare. Listen over de forskellige overflader, vi har arbejdet på tæller:

  • Stråtag
  • Bølgeeternit
  • Tagpap
  • Gummitag
  • Decratag
  • Betontagsten
  • Ståltåg
  • Tegltag

Hvilket stort set dækker alle de former for tag, der findes herhjemme. Det betyder, at vi har erfaring med alle de ovenstående overflader og derfor kan møde velforberedte op til enhver opgave.

Vi algebehandler desuden også fliser, så hele dit domicil kan stå flot og præsentabelt.

> Læs mere om alger på fliser her

Algefjerner til tag - AlgefriN

Når vi kommer ud og skal i gang med at behandle dit tag, starter vi altid med at vurdere om det har brug for en rengøring. Er der for eksempel meget mos, jord eller eventuelt græs, så starter vi med at feje det væk, så der er fri bane for algebehandlingen i alle hjørner og kroge.

Vi bruger altid AlgefriN til alle vores behandlinger, fordi det er det bedste og mest effektive middel, der samtidig er det eneste godkendt middel til bekæmpelse af alger på det danske marked.

AlgefriN har herudover den store fordel, at det er både effektivt, skånsomt og miljøvenligt på en gang. Derfor risikerer du ikke, at dit tag eller miljøet tager skade af behandlingen.

> Læs mere om AlgefriN her

Enkelt behandling eller abonnement?

For at få det bedste ud af en algebehandling og sørge for, at dit tag altid ser flot og indbydende ud, så anbefaler vi, at du får behandlet taget en gang årligt.

Algefjerner og algebehandling er to forskellige ting, men effekten af algebehandlinger, der vedligeholdes bliver i sidste ende den samme som en algefjerner.

Du kan vælge mellem at bestille en enkelt behandling hos os og så ringe igen, når du synes taget trænger til en genbehandling eller du kan tilmelde dig vores abonnement.

Vælger du det sidste kan du læne dig tilbage i stolen og bruge tiden på noget andet, for så sørger vi selv for at komme ud og behandle dit tag, når det er ved at være den tid på året.

Regningen sender vi med det samme og vi følger også løbende op på opgaverne, så du ikke bliver overrasket næste gang vi dukker op.

> Kontakt os her for at tilmelde dig abonnementsordning

Algebehandling af tag – hvornår?

Som udgangspunkt er det ikke vigtigt, hvornår på året en algebehandling udføres. Der er dog to kriterier, for at behandlingen for de optimale omstændigheder for at lykkedes:

  • Der skal være tørvejr
  • Temperaturen må ikke ligge under frysepunktet

Derfor udføres langt de fleste behandlinger i perioden fra sent forår til tidligt efterår og det er også den periode vi anbefaler at du får din algebehandling. 

Bestil din algebehandling hos FacadeRens

Hvis du har et tag, der trænger til en kærlig hånd eller en ordentlig overhaling, så ring til os! Lige meget om du ønsker et abonnement eller bare en enkelt behandling, så står vi klar til at hjælpe dig med at beskytte dit tag mod alger og give det et længere og smukkere liv. Ring eller skriv allerede i dag, hvis vi skal ordne dit tag!

Kontakt os på +45 7026 7520 og hør mere om algebehandling af din bygning.