Alger på fliser

Vi bor i et land med rigtig mange kyststrækninger – både mod fersk- og saltvand. Ud over det er vores klima utroligt fugtigt med mange regnvejrsdage. Det betyder, at der er optimale forhold for algerne, der rigtigt kan få fodfæste på danskernes fliser.

Hos FacadeRens vil vi gerne sørge for, at algerne ikke får overtaget på dine fliser. Algerne er nemlig ikke kun trælse at se på, de kan også gøre det usikkert at færdes ude i vådt vejr. For når det regner bliver algerne glatte og gør det svært at få sikkert fodfæste.

Skal du selv – eller skal vi algebehandle?

Hvordan fjerner man lettest alger og andre belægninger fra fliser? Det er et af de spørgsmål vi ofte møder og rigtig mange har sikkert hørt, at det er en god ide bare at give fliserne en tur med højtryksspuleren. Men, hvis det var så let, så ville alle have flotte, algefrie fliser hele vejen rundt om huset og ud i indkørslen.

Desværre er det nemlig sådan, at højtryksspuleren kan have den diametralt modsatte virkning på den lange bane, for selv om den fjerner alle spor af alger, så ødelægger den samtidig overfladen på fliserne og efterlader den porøs og ru.

Det er virkelig noget algerne godt kan lide og derfor vil de vende tilbage flere og stærkere efter ganske kort tid – og dine fliser ser trætte og slidte ud, så hvorfor ikke lade os gøre det, vi gør bedst?

Miljøvenlig middel - AlgefriN

Der findes mange spændende råd til, hvordan du selv kan fjerne alger fra fliser. Om det er kaustisk soda, eddike eller klorin. Vi holder os til de miljørigtige og godkendte midler og bruger derfor altid AgefriN, med det kan vi fjerne alt fra de små, nye alger til de rigtig grimme angreb, der har fået rigtig godt fat.

Læs mere om AlgefriN her

Algebehandling eller fliserens?

Hvis algerne har fået rigtig godt fast, og du gerne vil have, at dine fliser kommer til at se ud som nye, så er det ikke altid nok med en algebehandling.

I de tilfælde, hvor der er synlige belægninger af alger, flisepest og skidt anbefaler vi altid, at du starter med at få renset dine fliser før algebehandlingen.

Begge behandlinger kan godt stå alene, men sammen er de bare det stærkere – hvilket afspejles i både resultatet i dag, men også i fremtiden.

Den fulde pakke

Hvis du virkelig vil give dine fliser en overhaling, så anbefaler vi ’den fulde pakke’.

Hos os indeholder den:

  • Fliserens, der fjerner alle synlige belægninger på dine fliser og efterlader den pæne og rene uden at skade overfladen
  • Algebehandling, der sørger for at gøre det af med de sidste rester og rødder fra algerne, så de er helt uryddet
  • Imprægnering, der gør det sværere for skidt, flisepest og alger at finde steder med næring og fugt nok til at kunne trives

Vælger du hele behandlingen kan du være helt sikker på, at dine fliser ikke bare er flotte i dag og i morgen men gennem hele sommeren. De tre dele af pakken komplimenterer hinanden på en måde der giver perfekt mening og du er sikret det bedst mulige resultat. 

Lad os algebehandle dine fliser?

Det er vigtigt for os at levere samme, gode resultater hver gang. Vores kunder er vores vigtigste reklame, og derfor vil vi sørge for, at du får det, du har bestilt.

For at gøre det så let som muligt for dig, sender vi altid regningen samme dag som jobbet er fuldført og vi følger altid op på afsluttede jobs, så vi kan være helt sikre på, at resultatet er tilfredsstillende.

Skal vi algebehandle dine fliser? Så ring til os på telefon +45 7026 7520 eller kontakt os her i dag, så bliver du helt klar til sommerens grillfester på terrassen!