Algebehandling - beskyt overfladen på blandt andet fliser og tag

Du kan ret let se, om din virksomheds facade, tag eller belægning trænger til en omgang algebehandling. Så snart overfladen begynder at få sig et grønligt skær, er det på tide at skride til handling. Jo længere tid du venter, jo bedre får algerne fat, og så bliver det sværere at genoprette facadens oprindelige udseende. 

Vælger du FacadeRens til at varetage opgaven, får du et holdbart og miljørigtig resultat.

Algebehandling - hvordan og hvorfor?

Alger sætter sig fast i overfladen på virksomhedens facade og tag. Får algerne lov at sidde længe nok, kan de beskadige overfladen og dermed efterlade permanente skader. De fleste alger er dog relativt uskadelige for bygning, tag og belægning. De er bare ikke særligt kønne at se på.

Hvis du gerne vil have, at din virksomhed bevarer en flot facade og et algefrit tag, anbefaler FacadeRens, at du jævnligt får algebehandlet dine overflader. Til det formål har vi udarbejdet en abonnementsordning, som du kan tilmelde dig, du skal bare kontakte os. Så kommer vi selv og algebehandler arealerne, uden at du skal huske på det selv.

Algebehandlinger af fliser

Er du husejer, kender du sikkert til alger og de relaterede problemer, der kan være derved. Alger giver en grønlig belægning, som generelt ikke er særlig pæn at se på. Er du lige flyttet i hus, og har du tidligere kun boet i lejlighed, så ved du måske ikke, hvad du skal gøre ved problemet. Fortvivl dog ikke, for der findes faktisk forskellige muligheder for algebehandling af fliser, som kan gøre disse noget pænere at se på – det er her vi kommer ind i billedet med vores store ekspertise.

En åbenlys mulighed for algebehandling af fliser er midler, der er designet specifikt til dette formål. Hos FacadeRens bruger vi Algefri N, som er godkendt til algebehandling, og faktisk det eneste.

Algebehandling af fliser giver sikkerhed

Udover udseendet, så kan en algebelægning også være farlig at gå på, hvis ikke man er opmærksom. Algerne giver nemlig en glat overflade, så man nemt kommer til at falde, hvilket er en god årsag til at være opmærksom. Det er let at fjerne alger, da det blot kræver lidt knofedt fra din side, men du skal sørge for at holde det ved lige, så algerne ikke spreder sig.

Algebehandling af dit tag

En bygnings ydre betyder naturligvis meget for førstehåndsindtrykket. Ejer du en bolig eller et virksomhedsdomicil ved du sikkert, at det ikke er ligegyldigt, hvordan boligens ydre fremstår rent visuelt.

Ser bygningen præsentabel ud udefra, vil det sende et signal til kunderne om overskud og om, at det der foregår inde i bygningen, er af høj kvalitet. Af denne grund kan vedligeholdelsen af bygningens ydre være vigtigt.

Som boligejer er det dog også vigtigt at vedligeholde taget og sørge for der ikke ligger alger. Først og fremmest kan det give et flot tag på ny, men udover det, så er det nødvendigt for at sikre levetiden på taget.

Et vigtigt led i vedligeholdelsen af en bygnings ydre er i mange tilfælde at få foretaget en algebehandling. Algebehandlinger kan foretages på bygningers facader og på tage. Hos FacadeRens kan vi hjælp dig med at få lavet en algebehandling af din bygnings overflader. 

Algebehandling af tag – hvorfor?

Først og fremmest er formålet med en algebehandling af dit tag at holde taget så pænt som muligt så længe som muligt. Det er helt uundgåeligt, at der med tiden sætter sig alger fast på en bygnings overflader – både på facade og på tag. Algerne kan over tid forårsage permanente skader på bygningens tag. Opstår disse skader først, skal der mere end en algebehandling til.

Algerne kan ses ved, at taget får et grønligt skær, og der kan med tiden også opstå mos, hvilket i sig selv ødelægger tagets udseende. Det er derfor vigtigt forholdsvis tidligt at komme algerne til livs, da de med kun bliver sværere at komme til liv jo længere, de får lov at blive siddende på bygningens tag.

For at bevare det flotteste mulige tag, bør man regelmæssigt få lavet algebehandlinger af taget. Hos FacadeRens kan du oprette en abonnementsordning, så vi automatisk kommer ud og laver en algebehandling af dit tag jævnligt, og du derved ikke behøver selv at holde øje med, hvornår den næste algebehandling er nødvendig.

Hvad skal jeg vide om algebehandling?

Får du algebehandlet din facade ca. 1 gang årligt, er det muligt at holde algevæksten nede. Når du vælger algebehandling undgår du, at fugt bindes i mos mv., som er skadeligt for bl.a. tagflader og facader. Uden alger og mos vil du opleve, at din facade har en længere levetid og en pænere overflade.

FacadeRens benytter AlgeFri N, som er det eneste godkendte produkt på markedet - du kan læse mere om AlgeFri N her. En ekstra fordel ved AlgeFri N er, at du er garanteret en langvarig effekt af behandlingen.

Vi anbefaler også, at du vælger en imprægnering af facaden efter endt algebehandling, det er med til yderligere at forlænge behandlingens holdbarhed.

Du kan få udført algebehandling på:

  • Tage
  • Facader i stål, beton, mursten, aluminium mv.
  • Fliser, gangarealer mv.

FacadeRens har udstyr til at behandle med algemiddel i op til 10 meters højde uden brug af lift. Til opgaver på over 10 meters højde lejer vi en lift efter behov.

Når du vælger FacadeRens, får du en stærk og erfaren samarbejdspartner. Vi kører i hele Danmark og for at levere en ensartet og ordentlig kvalitet, arbejder vi ikke på akkord.

Kontakt FacadeRens på +45 7026 7520 allerede i dag - så kommer vi forbi og giver et godt tilbud på algebehandling af dine overflader.